2777
2789
عنوان

تعییین جنسیت......

| مشاهده متن کامل بحث + 2452 بازدید | 35 پست
ان تی احتمال پسر داد،ولی تو سایت عکس ان تی رو فرستادم همه دوستان گفتن نی نیت دختره 

سونو قطعی تره منم عکسو بعضیا مطمئن میگفتن پسره.ولی بنظرم تا آنومالی صبر کن چون تو۱۲ هفته تشخیصش سخته.انشالله سالم و سلامت زایمان کنی عزیز

ممنونم خدا جونم .....🗣❤
سونو قطعی تره منم عکسو بعضیا مطمئن میگفتن پسره.ولی بنظرم تا آنومالی صبر کن چون تو۱۲ هفته تشخیصش سخته ...

عزیزم امروز رفتم آنومالی صددرصد جنسیتو گفت،انشاالله شماهم بسلامتی زایمان کنی عزیزم،من فقط خواستم دوستان مثل من خودشونو با این تستای الکی دلگرم نکنن همشون الکیه 

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم امروز رفتم آنومالی صددرصد جنسیتو گفت،انشاالله شماهم بسلامتی زایمان کنی عزیزم،من فقط خواستم دوس ...

درسته.منن جوش شیرین جدول چینی و نمک برام پسر نشون میداد اونقد اذیت شدم ولی خب این کنجکاوی جز لحظات شیرین بارداریه.ممنون

ممنونم خدا جونم .....🗣❤
درسته.منن جوش شیرین جدول چینی و نمک برام پسر نشون میداد اونقد اذیت شدم ولی خب این کنجکاوی جز لحظات ش ...

آره کنجکاوی شیرینه ولی بعدش خوردن تو ذوق بده من چون همه همه چی دختر نشون داد گفتم حتمی دختره اونم با این همه تست ولی امروز سونو گفت پسره تا اونجاشو نشونم نداد باور نکردم پسره 

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 
ببین من علائم ندارم فرم شکمم عینه دختره  ولی جدول چینی میلادیه گفت پسر ، جوش شیرینم سر دوتا بچ ...

جدول چینی میلادی درست تره .؟؟من با اینکه تو نت هس حساب میکنم مثلا از ۱۰ تیر تا ۱۱ مرداد مثلا 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
جدول چینی میلادی درست تره .؟؟من با اینکه تو نت هس حساب میکنم مثلا از ۱۰ تیر تا ۱۱ مرداد مثلا 

نه میلادیه درسته بگو من برات حساب کنم 

سنه دقیق مثلا ۲۲/۷/۷۲ با اخرین پری یا اگه تاریخ اقدامتو داری

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
چی شده زخمی شدی توام از تستا😃😆؟؟؟

به نظرم شدیدا زخمی شده.آخه تعیین جنسیت ب ردش های خونگی فقط ی سرگرمیه نباید باورش کرد

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
من همه تستای خونگی رو انجام دادم  جوش شیرین،تست سوزن و ادرار،حلقه وزنجیر  جدول چینی،بانو ...

خوب عزیزم اینا همش سرگرمی نباید باورشون کرد پایه واساسی ندارن فقط وفقط سونورو باید باور کرد 

ان تی احتمال پسر داد،ولی تو سایت عکس ان تی رو فرستادم همه دوستان گفتن نی نیت دختره 

عزیزم منم فرستادم گفتن دختره ولی نی نیم‌پسرا من اصلا باور نکردم حرفاشون رو چون مگه ازروی عکس سونو میشه جنسیت گفت امکان نداره 

واقعا با نظر استارتر موافقم.همش چرته

اصلا اصلا واقعیت نداره ... هیچکدووووم... 

علکی امتحان نکنید دلتون خوش بشه بعد ضدحال بخورید مثل من

برای اونام ک میگن درست دراومده شانسیه.چون از دو گزینه دختر یا پسر بالاخره پیش میاد واس یکی شانسی از آب درست دربیاد

نه میلادیه درسته بگو من برات حساب کنم  سنه دقیق مثلا ۲۲/۷/۷۲ با اخرین پری یا اگه تاریخ اقدامتو ...

سن خودم تولدم ۷۳/۱۲/۷

روز اقدامم ۱۲ تیر iuiکردم 

اخرین پریودم ۳۱ خرداد بود 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
سن خودم تولدم ۷۳/۱۲/۷ روز اقدامم ۱۲ تیر iuiکردم  اخرین پریودم ۳۱ خرداد بود

عزیزم این جدولو و اینا برای روشای کمک باروری ۹۹٪ اشتباه در میاد فقط بارداری طبیعی رو باید باهاش نگاه کنی 

مخصوصا اگه مشکله اسپرم یا تخمک ضعیف باشه چون تو‌ جنسیت خیلی موثره

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
خوب عزیزم اینا همش سرگرمی نباید باورشون کرد پایه واساسی ندارن فقط وفقط سونورو باید باور کرد 

آخه بعضیا انقد مطمئن میگن درسته این تست که آدم باورش میشه،من خودم همه تستایی که گفتم انجام دادم همه همه دختر میگفت حتی علائمم دختر بود دیگه باور کردم دختره ولی سونو صددرصد گفت پسر،خواستم فقط دوستانو آگاه کنم که همه اینا الکی الکیه حتی اگه شانسی هم بود باید یکیش برای من پسر نشون میداد که نداد

عزیزم این جدولو و اینا برای روشای کمک باروری ۹۹٪ اشتباه در میاد فقط بارداری طبیعی رو باید باهاش نگاه ...

عزیزم من جدول چینی اصل رو از خود سایت چینی پیدا کردم اونم زدم اونم دختر نشون داد باور کن چه طبیعی چه کمک باروری اینا همش الکیه الکی