2777
2789
عنوان

واسش کمم

225 بازدید | 16 پست

امشب حالم خ خرابه. پارتنرم توی حرفاش گاهی از روی شوخی دخترای دیگه رو مخاطب می‌کنه مثلا تیکه بندازه یا امروز ک منو سرکار گذاشت تلفنی گفت همین حرکتو رو دختر خالت بزنم بخندیم... منم کلی بغضم گرفت ک تو هیچ لزومی نداره بخوای همچین شوخی های با دوستام و دخترخالم داشته باشی و اونم گفت فقط شوخی بود حرفم و منم کات کردم.

حساس و حسودم رو تک تک کاراش و عذاب میکشم. ترجیح میدم دیگه ادامه ندم تا همش حس کنم فکرش و نگاهش دنبال بقیست و من کم هستم واسش.

چند دفعس ک این قضایا تکرار میشه و همش حل کرده قضیه رو با صحبتاش نمیتونم چشمامو ببندم رو این حرکاتش  .من واقعا اعتماد ب نفسم اومده پایین 

کاش یکم دلم آروم می‌گرفت و این همه حس ضعف نداشتم 

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت

به همین راحتی کات/:

چه سرعتی😑

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی ک عاشق همیشه همینقدم حساس میشه

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

بهتون تعهدی ندارن !

مجبور نیستید  تو همچین رابطه ای بمونید !

خواهرانه بگم ؛  برای خودتون و شخصیت تون  ارزش و احترام بیشتری قائل باشید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
پارتنرچیه

دوست پسرش////:

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

به نظرم اگه کسی واقعا دوستت داشته باشه حتی ذره ای دلش نمیخواد دلشو بشکونه و تو براش همیشه تکی و تک خواهی موند.چیزی رو که اذیتت میکنه رو تکرار نباید بکنه. تو حساس نیستی همه خانوما رو این مسایل حساسن و بایدم باشن.  چنین آدمی که میگی بهتره بیخیالش بشی. 

دوستی برای اینه که بهت خوش بگذره

همسرت نیست که بهش تعهد داشته باشی تو ناراحتی و سختی کنارش بمونی

اذیتت که کرد کات

نفر بعدی

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     
دوستی برای اینه که بهت خوش بگذره همسرت نیست که بهش تعهد داشته باشی تو ناراحتی و سختی کنارش بمونی ا ...

متاسفانه احساساتی ام شدید و اونم پیگیر میشه

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت
حس بی ارزشی ک ب من میده لذتبخشه؟!

ببین ی بیماریه که منم متاسفانه بهش مبتلا هستم.مثلا میره مسافرت با دوستاش مدام میپرسم با کیا هستی اسماشون چیه کاش منم میبردی😐

میدونم عصبی میشه و دیوونه ولی باز انجام میدم.نمیدونم کدوم دکتر خوبه😂😂😂😂

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن