2777
2789

آزآجیل فروشیا بپرس 

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخای ی کیلو بگیر خشک کن دوسه روزه ملوم میشه چقد میشه بدش ببین صرف میکنه یان.میتونی تودیوار بزنی پسته تر قیمت عمده دارن میتونی بگیری خش کنی.پسته ترم میتونی بذاری فریزر بدش مصرف کنی .من مامانم هرسال فریز میکنه چون اجیم تر خیلی دوس داره

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
نه میصرفه من پسته خشک اینترنتی میفروشم کیلویی 150تر میفروختم پنجاه    چهارکیلو تر یک کیلو ...

ما پولش نداریم بخریم میریم گوشت میخریم 😆

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
وقتی خودت خشک میکنی مغزاش کوچیک میشه.بیرون با دستگاه خشک میکنن اینقدر جمع نمیشه

باید پوستشو که جدا کردی پسته رو یک الی دو ساعت داخل اب ولرم خیس بزاری اب کامل پر باشه رو پستهابیاد بعد چنگشون بزنی پوستش تمیز میشه خیس بخوره خندان میشه بعد بریزی افتاب خشک بشه 

مامان دو پسر شیطون