2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بار اول گفت شنوایی گوش راستش خیلی پایینه و مشکوک به ناشنوایی کامل اما یه سری بعدش که نوبت داد رفتیم تو حالت خواب ازش گرفت گفت نه کم شنواست بهتره ۶ ماهه دیگه چک بشه که اگه افت داشته واسه یه گوشش سمعک بگیرین اما گوش چپش گفت عالیه زحمت کم کاری اون یکی میکشه

دلخوشم به روزهایی که در راهست 

خب تو شش ماهگی تشخیص ندادن گفتن هر دو سالمه اما اون موقع تست abr ندادیم خب بعد که تو سنجش گفتن گوش راستش تو نوار گوش رد شده اون تست دادیم که فهمیدیم افت داره برا شما چی شده؟!من بعدا متوجه شدم تو فامیل کم شنوا از یه گوش چند مورد داریم گویا ارثی بوده

خب تو شش ماهگی تشخیص ندادن گفتن هر دو سالمه اما اون موقع تست abr ندادیم خب بعد که تو سنجش گفتن گوش ر ...

منم پسرم گوشش مشکل داره پنج ماهگی بایدببرمش دوماهگی بردم الان سه ماهشه تورابخدادعابکن براظ سالم باشه

بردمش متخصص گوش وحلق دیدش گفت عفونت داره احتمالا مال همین عفونتش بوده دارو دادبخوره بعدببرمش پنج ماه ...

ایشالا که بحق این روزا سالم سالم باشه منم وقتی شنیدم کپ کردم کلی گریه کردم اخه پسر من به ظاهر کاملا سالم بود کلی نذر و قربونی کردیم خدا رو شکر فعلا که سمعک نخواسته اما اگه نیاز باشه یا باعث افت درسش بشه حتما براش میگیرم ایندشو به هیچ عنوان فدا نمیکنم هر چند دوس داشتم بخاطر نگاه بعضی از مردم استفاده نکنه ولی خب هر چی خدا بخواد راضیم به رضاش