2777
2789
عنوان

هدیه باید بخرم؟🙄

193 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها من ترم اولی هستم همون روز اول با یه دختری دوست شدم که هم سن و هم اسم و محله ی نزدیک هم هستیم  و هر دو مهر ماهی هستیم  دیگه با هم دوست صمیمی شدیم 

من دیروز تولدم بود بهم پیام تبریک تولد داد و 

امروز ک اومدیم سر کلاس دانشگاه یهو گفت ناقابله واسه تولدت.. یه شال بود ک بنظرم زشت نیس قشنگه ولی خودش گفت راستش واسه تولد خودم که دو هفته زود تر از تولد منه یکی از دوستام واسم اورد من دوستش نداشتم اوردم واسه تولد تو ببخشید دفعه بعدی یه چیز بهتر میخرم 

منم کلی تعارف ک نهههه عزیزم دستتم درد نکنه سوپرایزم کردیو خیلیم قشنگه و اینا 

شما بودین اینجوری بهتون راستشو میگفت عکس العملتون چی بود؟؟ و اینکه اون موقع ک تولد اون بود۵ مهر  دانشگاه هنوز شروع نشده بود و ما هنوز همدیگرو ندیده بودیم حالا چون اون بهم هدیه داده منم باید الان با اینکه گذشته بهش هدیه بدم؟؟؟ 

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه با توجه به اینکه گذشته و این حقیقت رو گفته چیزی ندی بهتره

حالا موقعیت زیاد پیش میاد کادو بدی

مثلا دوست من همینطوری یهو میگفت مسافرت بودم برات گردنبند خریدم ماگ میخرید 

من براشون چیزای مختلف میخریدم

چه جالب که گفته دوسش نداشتم خودم 😂

اره یکم از این بابت ناراحت شدم گفت زشته دوستش نداشتم دیدم تو سفیدی بهت میاد اوردم واسه تو نمیدونستم اون لحظه خوشحال باشم یا ناراخت 😐

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔

نه دیگه نمیخواد بدی تو کادو ولی حداقل راستش و نمیگفت😂منم یبار جاریم یه  شلوار بهم کادو داد برادر شوهرم گفت دوستش براش کادو اورده بود ،براش خیلی کوچیک بود داده به تو🤦‍♀️

🧿