2777
2789
عنوان

اسم فرزند

145 بازدید | 9 پست

سلام دوستان عزیز. برای اسم سام چندتا معنی اومده یکی از معانیش مرگ و بیماری .البته خیلی ها میگن اون معنی مرگ مال ریشه ی عربی کلمه هست اما سام یک کلمه ی فارسی .من دوس دارم اسم‌پسرم سامین بزارم که منسوب به سام یعنی معنیش همون معنی سام میشه .بخاطر این معنی مرگ و بیماری  مردد شدم .به نظر شما آیا واقعا سام معنی مرگ و بیماری میده .آخه تو فرهنگ معین هم اومده .اسم نیکان و امید رو هم دوست دارم‌.

تعداد رای : 15
نظرسنجی
سامین
5
33%
نیکان
10
66%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی تحقیق کردن..سامین به معنای بلند والا و بلند مرتبه است عزیزم

من خیلی ذهنم درگیر شده . راستش هر جا سرچ میکنم سامی میاد بلندمرتبه و والا مقام اما برای سامین نوشته دهی است نزدیکی همدان و یکی دیگه نوشته منسوب به سام 

نه عزیزم معنیم بلند واا و بلند مرتبه است..و خوده سام هم به معنای آتش هست..

این معنی بلند مرتبه رو برای سامین توی کدوم منبع شما پیدا کردین ؟ تو دهخدا و معین من نگاه کردم نبود البته خود کتاب رو ندیدم سرچ کردم معنیشونو توی دهخدا و معین اومد برام 

چقدر خوبه که اطلاعات داری سام در عربی یعنی سیاه اما تو لغت نامه معنی ک شما فرموندی اومده 

پس قطعا نیکان👍🏻

لطفا کسی جز استاتر ریپ لای نکنه

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا