2777
2789
عنوان

من چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 19 پست
خدا بهشون سلامتی بده عزیزم. درکت میکنم مامان منم بخاطر پارکینسون پاهاش گاهی اوقات قفل میکنه و نمیتو ...

خدا شفاش بده.من پیر شدم از غصه خیلی دردناکه پدرم سکته مغزی شده .خیلی وقت ها باید مواظبش باشم تا مادر  بره دوا و قرصها رو بخره.خواهرم خیلی بیشتر می ره چون خونش نزدیکه

یه بار به شوهرم گفتم انقدر گیر نده فردا برات اتفاق می افته.دیگه غر نمی زنه.البته خدا نکنه

واقعا تمام توانم رو گذاشتم ۲۴ ساعت خونه هستم و حتی سرکار و بیرون نمیرم امیدوارم کوتاهی نکرده باشم ...

خداخیرت بده،انشالله ک خدا کمکت کنه،،،با خواهر برادراتم صحبت کن وقتایی ک مجبوری بری شهر شوهرت اونا بیان پیش مادرت 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین برات سخت بوده همه بار انداختن روی دوش شما  من درک میکنم آدم دلش برای مادرش میسوزه کم کسی ...

ممنون عزیزم متوجه منظورت شدم

دقیقا منم میگم تا هستم بیاد که چم و خم کارو یاد بگیره و بفهمم چطور ادمیه

Dance me to the end of Love...
خداخیرت بده،انشالله ک خدا کمکت کنه،،،با خواهر برادراتم صحبت کن وقتایی ک مجبوری بری شهر شوهرت اونا بی ...

ممنون عزیزم

فعلا مامانم و بابام رفتن خونه اونا و راحت نیستن چون بلاخره خونه داماده دیگه

به خاطر همین ناراحتم که اذیت بشن

خدا شفاش بده.من پیر شدم از غصه خیلی دردناکه پدرم سکته مغزی شده .خیلی وقت ها باید مواظبش باشم تا مادر ...

انشالله خدا اجرت بده گلم

خدا به پدرت هم سلامتی عنایت کنه

واقعا سخته ناتوانی عزیزت رو ببینی جلوی چشمت