2777
2789
عنوان

جهیزیه

206 بازدید | 26 پست

وسایل برقی چیا لازم میشه ؟من گوشتکوب برقی س کاره که خورد کن و همزن داره گرفتم 

ساندویچ ساز 

ابمیوه گیری س کاره که اسیاب مخلوط کن داره

میشه ی صلوات برام بفرستی
من خودم همزن و غذاساز و اسنک پز و اب پرتقال گیری خیلی همش گل دستمه و سرخ کن و بخارپز و ارام پز   ...

غذا ساز از چیش استفاده کردی ؟رنده هاش؟

میشه ی صلوات برام بفرستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زودپز ۱۳ کاره گرفتم

ک پلوپز، ارام پز، بخارپز، کیک پز، ماست ساز و سرخ کن و همه ی اینارو داره

چای ساز و قهوه ساز

گوشتکوب برقی ۳ کاره

چرخ گوشت

آبمیوه گیری ۵ کاره

بستنی ساز

ساندویچ‌ ساز

میوه خشک کن

ماکروفر

توستر....

اومدم بگم غیر از آبمیوه گیریم از هیچکدوم استفاده نمیکنم😂

اصلا وقتشوندارم

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  

من اینارو گرفتم:

سرخ کن

اسنک ساز

پلو پزم ک سرخ کن و کیک پز و ماست بندی و استریلیزه کن وو.. هس

بخارپز چندکاره

میوه خشک کن

1 2 3

خردکن 

اسیاب برقی کوچیک

مخلوط کن ک ی خردکن کوچیکم داره

ابمیوه گیری ک اب مرکبات گیری هم هست

همزن کاسه دار

قهوه ساز

چایساز

تستر

***من غذا ساز نگرفتم چون دوست ندارم کلی وسایل روو ی موتر باشن. وگرنه غذاساز بصرفه تره اقتصادی***

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
سرخ کن و همزن کاسه داز چای سازتو چ مارکی 

همزنم دلمونتی. 

سرخ کن و چایساز فلر

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

عزیزم سعی چیزای ضروری بخری . بعدشم به اندازه هاش دقت کنی . مثلا من پلو پزم ۸ نفرس

اگه ۲تا ۴ بود حتما استفاده میکردم . چرخ گوشت استفاده نکردم چون غذاسازم داره . مخلوط کن استفاده نکردم چون گوشت کوب برقی برام راحت تره . سرخ کن استفاده نکردم 

غذا ساز از چیش استفاده کردی ؟رنده هاش؟

من هم سوسیس درست میکنم هم کالباس خیلی به دردم میخوره.و هم اینکه برا پیاز داغ رندش عالیه همه پیازارو یه اندازه و خوشگل خورد میکنه

عزیزم سعی چیزای ضروری بخری . بعدشم به اندازه هاش دقت کنی . مثلا من پلو پزم ۸ نفرس اگه ۲تا ۴ بود حتم ...

عزیزم غذا سازت چ مارکیه من تاحالا ندیدم چرخ گوشت داشته باشن

میشه ی صلوات برام بفرستی

من مخلوط کنا برا شیر موز لستفاده میکنم.گوشت برقی خیلی استفاده میکنم برا فالوده گرمک خیلی راحته.چرخ گوشتم من استفاده میکنم چون گوشت اماده هارو دوست ندارم درست نمیشورن مو گوسفند بهشه