2789
دخترم خیلی مو نداره موهاش پر نیست 

احتمالش کمه پس،ولی باز مراقب باش عزیزم

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نگاه دختر من از مدرسه گرفت براش شامپو خریدم زدم با شونه ریز هم شونه کشیدم بعداز هفت روز دوباره شامپو تکرار میشه منم رفتم موهامو رنگ زدم بعد از یه هفته دوباره رفتم ترمیم مو اما بگم من اسپند زدم به موهای دخترم الکی بودش همش زنده بودن شپش ها برو عطاری روغن درخت چایی بخر بیار قاطی شامپو کن تا یه مدت طولانی ازش استفاده کن ان شالله میره ولی شپش خدایی خیلی بده من دخترم بعداز دوسال هنوز ترس داره از شپش 

کل وسایل خونه رو با اب چوش شستم یا گذاشتم توی پلاستک بستم تا چندهفته خودم رنگ کردم روعن دختر چایی خریدم چند قطره ریختم توی شامپو تا یه مدت طولانی سرشو شستم باهاش برو توی اینترنت کلی راه نوشته ولی اسپند الکی بود من زدم بعدش دیدم شپش ها زنده دارن حرکت میکنن

کل وسایل خونه رو با اب چوش شستم یا گذاشتم توی پلاستک بستم تا چندهفته خودم رنگ کردم روعن دختر چایی خر ...

مال من فقط تخمه زنده ندیدم موهامم کوتاه 

عجب ،عجب،عجب

استارتر جان من ی ادرس اینستا میدم بهت برو ازشون برای خودت و دختر خالت نوبت بگیر و با جلسه از شر این مشکل نجات پیدا کن. من موهای دخترم رو بردم و خدارو شکر پاک پاک شده پس به توهم با اطمینان معرفی می‌کنم عزیزم

https://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp

سلام،شایدبرای شماهم پیش اومده باشه که دچار موجودی ب نام شپش سر شده باشید و راه های زیادی روبرای درمان آن امتحان کرده باشید ولی نتیجه دلخواهتون نگرفته باشید.امروز میخام ب شما محصولی رو معرفی کنم فوق العاده بی نظیر با جوابدهی ۱۰۰%.تا الان هر راهی رو که امتحان کردین بزارید کنار و دیگه نگران شپش و رشک ان یعنی تخم شمش نباشید بهتون این محلول گیاهی رو پیشنهاد میکنم این محلول کاملا گیاهی هست و هیچ ضرری نداره و برای تمام سنین میشه استفاده کرد بایک بار استفاده تمام سرپاک سازی میشه باید شب موقع خواب بزنی ب موهات ببندی تاصبح صبح ک شد بری حموم وجنازهای شپش جمع کنی خخخ!شونه میزنی همش میریزه هم شپش هم تخمش، و درکنار این محلول یک محلول پاکسازی سطوح هم گذاشتن ک خیلی عالی هست م،شونه وکلاهم داره این محلول مال شهر مشهده ارسالم دارن ارسالشونم رایگان هست به سرتاسرایران ارسال رایگان دارن و محصولشون باضمانت میدن یعنی اگه جواب نداد و ازمحصولشون راضی نبودی پولتون پس بگیرید،اگ از شهرهای دیگه هستید پیشنهاد میکنم هرچه زودتر اقدام کنید برای خرید چون حداقل ۴روز طول میکشه ب دستتون برسه.من لینک های ارتباطیشون میزارم برای اطلاعات بیشتر میتونید پیام بدین هم پیج تجاری واتس اپ دارن،هم اینستاگرام،وهم فروشگاه اینترنتی بانماد اعتماد

واتس اپ👇👇👇

https://wa.me/c/989027990958

شماره تماسشون :    ۰۹۰۲۷۹۹۰۹۵۸