2777
2789

تو چ رنج قیمتی میخوای

من دو تا میشناسم

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

[QUOTE=108056282]تو چ رنج قیمتی میخوای من دو تا میشناسم[

والا به دو تا مشاور مراجعه کردم تا حالا یکی قلمچی بود که ماهی 300 میخواست و احساس می کردم خیلی با تجربه نیستند.  دومی مرکز بود که ماهی  700 هزار تومن میخواست که خیلی زیاده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=108056282]تو چ رنج قیمتی میخوای من دو تا میشناسم[ والا به دو تا مشاور مراجعه کردم تا حالا یک ...

اینا ک من میشناسم

یکی ۲.۵ میگیره

یکی ۱.۵ دندونپزشکی میخونه

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
[QUOTE=108056282]تو چ رنج قیمتی میخوای من دو تا میشناسم[ والا به دو تا مشاور مراجعه کردم تا حالا یک ...

قلمجی بودو نبودش بی اثره

من یه نفر رو میشناسم 2 سال پیش دخترم شاگردشون بود

اون موقع ایشون مشاور دبیرستان تیز هوشان بودند

خیلی راضی بودم

شماره دفترشون جواب نمیدن اما یه شماره موبایل ازشون دارم 09389003321 آقای نادی