2777
2789
عنوان

بواسیر😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 39 پست
خیر ببینی برم بگیرم ببینم چی نمیشه.ببخشید ولی انگار ادم داره خرده شیشه دفع میکنه😢خیلی دردناکه

اوووفففف میفهممت😢

قبل از دفع مدفوع هم خودتو با اب گرم خیس کن

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  
اینو شما شنیدی یا تجربه هم کردی؟

با تمام وجودم تجربه کردم یعنی میگم وجود دروغ نگفتم 

ابی بود روی اتیش 

من خییییلللیییی بعداز زایمانم اوضاعم بی ریخت بود 

نمیتونستم بشینم بچموشیر بدم دراز کشم نمیخورد 

عذاب کشیدم عذاب

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما باز یه متخصص دیگم برو ولی من برا مامانم دقیقا مثل شما بود مشکلش با پمادو شیاف حل نشد اخر سر گفتن ...

سلام.لطفا به من بده شماره اون عطاری رو .خدا خیرت بده

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
ممنون از پیگیریت💞 حرف بدیه ببخشید بیرون زده اما دیگه دردوخونریزی ندارم

خداروشکر بهتری..منم چند وقته دچارشم..فقط بیرون زدگی موقع دفع هست دائمی نیست ..نمیدونم چکار کنم فکر کردم درمانی پیدا کرده باشین😓

خداروشکر بهتری..منم چند وقته دچارشم..فقط بیرون زدگی موقع دفع هست دائمی نیست ..نمیدونم چکار کنم فکر ک ...

ن جانم درمان ک نداره فقط عمل هست ک میگن دوباره بر میگرده،انجیر خشک را بخیسون و ابشو بخور خیلی در دفع کمک میکنه