دوستان من۲۰روز پیش زایمان داشتم سز شدم و الان فکر میکنم بواسیرم زده بیرون موقع مدفوع خون میاد و مطمعنم ازعقبه و میسوزه رفتم دگتر یه شیاف داد فکرمیکنم بلد نبود.چون اصلا محلم نداد.چیکار کنم؟خیلی درد داره کسی نظر نداره؟
افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همهی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
شما باز یه متخصص دیگم برو ولی من برا مامانم دقیقا مثل شما بود مشکلش با پمادو شیاف حل نشد اخر سر گفتن برو با عمل برشدارن زایده رو ولی یه عطاری بهمون معرفی کردن عالی بود کارش چون دیر رفتیم چند هفته طول کشید کامل حل شد مشکلش اگر خواستین زودتر برین با طب سنتی حلش کنین..من شماره اون عطاری رو دارم درخواست میدم بهتون خواستین شمارشو میدم بهتون...منم مامانم خیلی بنده خدا اذیت شد الان خداروشکر مشکل نداره
افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همهی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi