بچها اگ اطلاعی دارید بگید ثواب داره..آخه ما تو شهرغریبیم اگ شوهرم بره بازداشت من هیچکسو ندارم ب دادم برسه..میخام بدونم کسیکه بهاد ضلمنش بشه بجز فیش حقوقی چیز دیگه ای هم باید باخودش داشته باشه؟
ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
البته این ضمانت کفیل شدن نام داره وشخصی که کفیل میشه مسئوله که هروقت دادگاه طرف را خواست او کفالت را پذیرفته که در دادگاه حاضربشه والا اگر حضور پیدا نکنه دادگاه برای خسارت از حقوق او برداشت خواهدکرد.
فقط فیش حقوقی و کارت ملی میخواد یه فرم هم هست میدن به کارمند امضا میکنه و مشخصاتش براشون مینویسه من تازه رفتم ضامن برادرم شد فقط فیش حقوقی و کارت ملی بردم
وقتی ازش ضمانت میخان یعنی قاضی میخاد رای بده؟آخه ما باز زدیم اعتراض..میزاره ب اعتراضمون رسیدگی بشه و ...
خب ببین عزیزم فعلا که برای قاضی محرز نشده وفعلا شوهر شما را پلیس مقصر دونسته واعتراض ها هم به وسیله کارشناس ها بررسی میشه ودرجمع بندی که شد قاضی رای نهایی را می دهداین ضمانت برای این است که مثلا شوهرتون در دادگاه اگر حضور پیدا نکرد یا اگر محکوم به پرداخت خسارت شد دادگاه حکم می کنه که ماه به ماه از حقوق ضمانت کنندبردارند حال اگر قاضی شوهرتون را مقصر ندانست حکم بر عدم پرداخت خسارت صادر میشه ودیگر قضیه به نفع شما میشه.