zahrajoonm مدیر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 1182 عنوان جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 2724 بازدید | 192 پست میخوام جهیزیه هایی ک خریدمو بزارم نظر بدید 1398/07/20 | 12:28 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrajoonm مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 1182 سرویس قابلمه استیل خیلی استفاده کردنش سخته لک میشه همش من ک خ کم استفاده میکنم ک لک نشن رو اعصابمن ... اره تازه من هنوز خیلی چیزی ندارم تا الان اینارو خریدم بابلیس و اینا ندارم
atifefe عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 806 اره تازه من هنوز خیلی چیزی ندارم تا الان اینارو خریدم بابلیس و اینا ندارم من ک ازینجور چیزا نخریدملوازم برقیم بخار شو تخم مرغ ابپز کن و دوسه تا چیز دیگه ک تو گرفتیو نگرفتم خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
victoriaa عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 8103 بابام کارگره یکیش هم نمیتونه بخره،چع برسه این همه شکم خودمون هم سیر نمیشد😔 اقا یه سوال مگه وام ازدواج نمیدن ۶۰ ملیون با ۶۰ ملیون که همه چی در حد متوسط میشه خرید
silverfox عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 8599 خب بهتره تو من دوسال پیش تازه تو ارزونی گرفتیم جهیزمو حدوده ۶۰ تومن شد منم سه سال پیش ۶۰شد خیلی گرون بود. همون موقع الان میخاستم عروس شم نمیتونستم بخرم سنگ اگر کاسه ی زرین شکند ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
atifefe عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 806 اره بابا وجدان درد میگرفتم اخه بابامم بنده خدا سنی ازش گذشته بود همشم بیکار بود تصمیم گرفتم خودم دست ... منم بابام بنده خدا از کار افتاده هست مامانمم یه مغازه کوچیک داره هرچی پس اندار کردن و خرج من کردن بنده خداهاخوب کاری کردی خداروشکر که همش جور شدانشالله عاقبت بخیر بشیم خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
کاشکیلو عضویت: 1398/02/20 تعداد پست: 820 اره تازه من هنوز خیلی چیزی ندارم تا الان اینارو خریدم بابلیس و اینا ندارم اسی خوش سلیقه ای.مبارکت باشه.
silverfox عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 8599 اقا یه سوال مگه وام ازدواج نمیدن ۶۰ ملیون با ۶۰ ملیون که همه چی در حد متوسط میشه خرید میدن ولی سی تومنش ماله داماده عزیز اگه طرف خونه داشته باشه ک هیچ اما خرج عروسی هم هست اگرم خونه نداشته باشه ک عمرا بده عروس تا جهاز بخره کلا اگه وضعشم عالی باشه دست های پشت پرده نمیزارن ک داماد وامو. بده به دختر. برا جهاز قسطاشو پسره بده سنگ اگر کاسه ی زرین شکند ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
دختررویایی_ها عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 9921 مبارکه عزیزم ولی کاش تواین گرونی انقدبه پدرمادراسخت نگیریم😉 باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂
atifefe عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 806 میدن ولی سی تومنش ماله داماده عزیز اگه طرف خونه داشته باشه ک هیچ اما خرج عروسی هم هست اگرم خون ... اره بابا منم واممو ندادن ک خودمون بگیریم تازه قسطشم بابام میداد اما ندادن خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
silverfox عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 8599 من ک ازینجور چیزا نخریدم لوازم برقیم بخار شو تخم مرغ ابپز کن و دوسه تا چیز دیگه ک تو گرفتیو نگرفتم نگیریا من گرفتم حتی پلاستیک دورشو بازم نکردم تو. جعبست تازه من چرخ گوشتو سرخکن و قهوه جوشمم بلااستفاده مونده سنگ اگر کاسه ی زرین شکند ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
silverfox عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 8599 آرکوپالای منم بیضی شکلن چه خوشگلن سنگ اگر کاسه ی زرین شکند ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود