2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بگه...

169 بازدید | 11 پست

شوهرم بعد مدتها دیشب رفته سرکار منو شب برد خونه مامانم ک تنها نباشم ..بعد صبح زنگزده منم اومدم خونه دیدم با گوشیش داره بازی می‌کنه بهش گفتم از تنبلی ی جا نمیندازی یا صبحانه نمی‌خوری منتظری ک من بیام اینارو انجام بدم گفتم یکسره سرت توگوشیع نه منو می‌بری خونه مامانم حالا ی روز رفتم پیشش یکم دیرتر بیام خونه زنگ میزنی ک بیا ..بعدش اونم شروع کرد ب دعوا کردن گفت تو ارزش محبت کردن نداری گفت زندگی  کردن باتو زیر ی سقف فایده ندارع . منم گفتم صدساله سیاه ک محبت نکن ..دقیقا من باید اینارو بهش میگفتم بیشعور مفت خور  یکسره تو خونس با گوشیش بازی می‌کنه نه می‌ره سرکار نع دنبال خونس صاحبخانه جوابمون کرده ..منم تو این وضعیت بد باردارم و نمی‌دونم جوش چیو بزنم..یکسره با گوشیشه کل دعوامون بخاطر همینه هرچی میگم بزار کنار نمیزارع ...حالم ازش بهم خورد با این حرفش شما باشین چیکارمیکنید ...اون هروقت شب کارمیره اگ صبحش خونه باشم میاد ی راست میخابه ولی اگر نباشم میشینه با گوشیش ور می‌ره بعدشم زنگ میزنع بیا صبحانه بده یا جارو بنداز خاکتوسر تنبل مفت خورش بشه ک ی جا نمیندازی مثل مرده ها رو مبل دراز می‌کشه 

عادتش دادی عزیزم

الانم چرا باردار شدی؟

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محلش نده مفت خوره تنبل و

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
محلش نده مفت خوره تنبل و

دیگه بدتر میشه که بلاخره یکی باید این زندگیو بسازه یا نه!

استارتر جان چند ساله احساس مسئولیت نمیکنه؟یه مشاور حتما برین

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
۶ماهمه 😔😔موندم چطور باهاش زندگی کنم

خدایا

نمیدونم چی بگم

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
چه مردایی پیدا میشن اینا ارزش ندارن وقتی اون درک نداره تو هرچقدر هم ملاحظه کنی اون سواستفاده می کنه ...

هیچوقت من واسه آشتی پا پیش نگذاشتم وقتی دعوا میکنیم یکسر همینارو میگه ک حیف محبت ب تو ولی وقتی خوبیم یکسر قربون صدقه می‌ره ...صددفعه ک قربون صدقه بره یبار حرف دلشو بزنه آدم اززندگی باهاش پشیمون میشه

دیگه بدتر میشه که بلاخره یکی باید این زندگیو بسازه یا نه! استارتر جان چند ساله احساس مسئولیت نمیکنه ...

ما یکونیم ساله ازدواج کردیم اون احمق ۱۰سال از من بزرگتر باید آدم باشع

خب بشین آروم باهاش حرف بزن وقتی عصبانی نیست با محبت باهاش حرف بزن بپرس دلیلش چیه بگو اگه مشکلی تو زندگیمون هست باید باهم دیگه حلش کنیم بگو الآن ما یه نی نی داریم ناراحت میشه مامان باباش باهم دعوا کننا 

بهش بگو باید توزندگی پشت همدیگرو خالی نکنیم باید تکیه گاه همدیگه باشیم و اینا 

نرمش کن که حرف دلشو بهت بزنه بهش بفهمون که کارش اشتباهه