2821
2789
عنوان

پیاز درمانی

264 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من تنبلی تخمدان دارم وکلی دنبال این بودم که بفهمم چطوری باید پیاز درمانی کرد وخلاصه هیچکس به طور دقیق نگفت من امروز فهمیدم  روششو وگفتم بزارم تو سایت تا بقیه هم استفاده کنند این روش درمانی برای تنبلی تخمدان ویائسگی وکیست تخمدان از جمله کیست شکلاتی موثره

دختری هستم که هیچ گاه روزگار بر وفق مرادش نرفت و ...

گذاشتی لایک کن

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوستگال میرم دکتراخرشم نفهمیدم مشکلم چیه ....فقط فولیکول ریز و کمی دارم بدون دارو و امپول

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت

ما برای این جوشانده به یک عدد پیاز متوسط (پوسته نارنجی)نیاز داریم وحدود یک ونیم لیوان آب بدون کلر(آب معدنی یا اب چشمه) ویه قوری از جنس استیل یا پیرکس یا چینی

استاتر با اجازه 

دوستان لطفا هر چقدر میتونین به همه تایپکم گزارش بزنین ممنونم هر کی زد لایکم کنه 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
ما برای این جوشانده به یک عدد پیاز متوسط (پوسته نارنجی)نیاز داریم وحدود یک ونیم لیوان آب بدون کلر(آب ...

پوسته خارجی پیاز که حالتی شکننده دارد را جدا کرده وآنرا به چهار قسمت تقسیم میکنیم وداخل آب جوش میگذاریم وشعله را کم میکنیم که با حرارتی ملایم به مدت پنج دقیقه جوش بخورد وسپس ازصافی رد کرده ووقتی ولرم شد میخوریم مدت درمان وزمان شروع درمان درپست بعدی

پوسته خارجی پیاز که حالتی شکننده دارد را جدا کرده وآنرا به چهار قسمت تقسیم میکنیم وداخل آب جوش میگذا ...

مدت درمان این روش چهار ماهه وزمان شروعشم سه روز بعد از اتمام عادت ماهیانه است (ماه اول به مدت ۱۵ روز وبقیه ماه ها ده روز)زمان استفادشم یه شاعت قبل ناهار وبعد ناهار بامعده خالی  وهردفعه تازه میل شود  برای افرادی که شاغلن وناهار درخانه نیستند هم شام این کار را انجام دهند وکسانی که پریودنمیشوند از زمان دلخواه شروع کرده ماه اول بمدت ۱۵ روز وماه های بعدی ۱۰ روز اینکار را انجام دهند مواردی دیده شده که پس از درمان چهار ماهه افرادی که یائسه شدن دوباره پریود شدن(برای اونایی که توسن کم یائسه شدن) من اینو از سایت طب سبز خوندم 

منبعشم گفتم مشکل شرعی نداشته باشه انشالله که مشکلتون حل شه به امید خدا

اگه بااین روش باردارشدی یا درمان شدید منو فراموش نکنید وحتما برام دعا کنید 

2823
2791
2779
2792