2777
2789
عنوان

مادرشوهر

114 بازدید | 7 پست

مادرشوهرم هر موقع خونش میریم به ما زنگ میزنهدیخچال خالی چیزی تو یخچال نیس بخرید بیارید با اینکه هر دفعه پول زیاد شوهرم و برادر ش بهش میدن همش تووحسابش میزاره 

بعد فقط از شوهرم کار مبکشه انگار بقیه نیستن چطوری بهش بگم این دو مورد که بقیه هستن فقط مادنیستیم که باید کار کنیم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چپاز چند قلم فقط یکیشو بگیر. خودش کم کم دیگ میذاره کنار کارشو

اصلا یه ادم خاصی من میرم اونجا غذا میپزم‌برلی خودم شوهرم زنگ میزنه به بقی دبیاید اونا هم بادخانومشون میاد بعد که خوردن میرن هیجی نمیتونم بگم 

اصلا یه ادم خاصی من میرم اونجا غذا میپزم‌برلی خودم شوهرم زنگ میزنه به بقی دبیاید اونا هم بادخانومشون ...

برو مث نهمون بشین بیا. گرسنه شدی ولس خودت و شوهرت نیمرو درست کن. مشکل از خودته میری ی قابلمه غذا نیذاری اونم میگه غنیمته بذا بچه ها رو ی دور هم جمع کنم بگم نهار یا شام دعوتین

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
برو مث نهمون بشین بیا. گرسنه شدی ولس خودت و شوهرت نیمرو درست کن. مشکل از خودته میری ی قابلمه غذا نیذ ...

اخه خونه اونا میریم بقیه از خودشونوخونه دارن میرن خونه خودشون مادفقط خونهدنداریم میریم خونهداونا 

اخه خونه اونا میریم بقیه از خودشونوخونه دارن میرن خونه خودشون مادفقط خونهدنداریم میریم خونهداونا&nbs ...

اها شهر دیگ هستین!!! خیلی کم بذار اون قابلنه غذا رو میبینه پر و پیمونه میگه حیفه بذا همه رو ی شام داده باشم😁😁

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند