2777
2789
به نظرشما،ایران جای پیشرفت داره؟ میشه رو این حساب کردکه بچتون رو اون طوری که دلتون میخواد نیازهاش ر ...

کسی هم که اینقدر ندار و فقیر باشه حتی نمیتونه مهاجرت کنه ، مهاجرت رو کسی برای آینده بچه ش انجام میده که پول هنگفتی به اون کشور ببره یا دارای مدارج عالیه باشه ، یا اینکه خودش تو ایران سرمایه رو سرمایه بزاره و بچش رو بفرسته اونور و پول حواله کنه براش ، و اما کسی که فقیره قطعا تحصیلات آنچنانی نداره که اگر داشت اینجا براش خوب کار هست منظورم از این مدرک های بیخود دانشگاه آزادی نیست ها ، پس اون فقیری که شما میگی نه مدرک به درد بخور داره نه پول داره فکر میکنه اونور چه خبره ، وقتی هم پناهنده میشه اونجا مطمئن باش اوضاعش خیلی بهتر از اینجا نیست که فکر کنید الان اونطرف براش پول ریختن باید جمع کنه ، کشورهای توسعه ها یافته آمریکایی و اروپایی هم بیخودی به کسی پول نمیدن باید بابتش کار کنی ، پس اون به اصطلاح فقیر شما اونجا تو سری خور تر و بدبخت از کشور خودش میشه ، صله رحم و این چیزا اصلا ملاک نیست سطح درکتون رو بالا ببرید یه کم 

لطفا دیگه ریپلای نکنید ، چون من از زندگیم و کشورم و وضع مالیم راضی هستم ، حوصله توجیه کردن شما رو ندارم چون این بحث ها به جایی نمیرسه و من با تمام نوشته های استارتر موافقم و این نظر شخصی منه شما هم نظر خودت رو داری تمام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.