2777
2789
عنوان

ای خدا😭

204 بازدید | 18 پست

خیلی خوشحال بودم برای اینکه بچه دار شد بودم خیلی حالم بده الان اومدم فقط اعلام وضعیت کنم یکشنبه هفته پیش رفتم سنو گفت شش هفته و دوروزه دکترم با اخرین پری حساب کرد متوجه شد نه هفته مه ک من گفتم شاید لقاح دیر عمل شده س روز پیش افتادم ب لکه بینی و درد زیر شکم دیروز صبح هم داشتم اعصابم خیلی خورد بود چن روز نخوابیدم از لکه بینی های قهوه ی ک داشتم ولی باز دیروزم رفتم دکتر و سنو نوشت رفتم سنو اندازه بچه تو سنوی واژینال بزرگتر شد بود ولی باز همون زد شش هفته و دو روز پنج روز قبل ترش 3.8میل متر بود الان 5.5 ولی زد بودن 6 هفته و دو روز باز از دیروز اومدم خونه بازم لکه بینی نمیدونم چرا اخه اینجور شده میترسم از صقط 😒😒میگن خیلی بده الانم از دیروز افتادم تو خونه همش استراحت میکنم یا قلبش تشکیل شه یا بیفته

خدایا کمکم‌ کن❤
ان شالله قلبش تشکیل میشه عزیزم نگران‌نباش

حالم خییلی بده سقط چ جوریع میترسم ازش مخصوصا کورتاژ میگن خیلی ضرر داره😞😞😶شاید تا اخر عمرم باردار نشم

خدایا کمکم‌ کن❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم خییلی بده سقط چ جوریع میترسم ازش مخصوصا کورتاژ میگن خیلی ضرر داره😞😞😶شاید تا اخر عمرم باردار ...

من سقط کردم بعدش هم کورتاژ برا بقایا،برا شما سخت نیس چون هنوز اولش هستی من ۱۲ هفته بود ولی از شروع درد تا سقط ۲ساعت طول کشید اگر مطمئن شدی باید سقط کنی گرمیحات بخور که راحت تر سقط شه تو خونه

من سقط کردم بعدش هم کورتاژ برا بقایا،برا شما سخت نیس چون هنوز اولش هستی من ۱۲ هفته بود ولی از شروع د ...

اره همین کارو میکنم نمیشه کورتاژ نرفت چیز دیگ رفت؟؟؟؟؟ 

خدایا کمکم‌ کن❤

[QUOTE=108025249]حالم خییلی بده سقط چ جوریع میترسم ازش مخصوصا کورتاژ میگن خیلی ضرر داره😞😞😶شاید تا اخر عمرم باردار ...[/QUOT

سلام عزیزم

نمیخواستم برات کامنت بذارم، خب اول بهت تبریک میگم برای بارداری ت عزیزم

من ۴ماه پیش تو هفته ۷ سقط داشتم ولی فکر نمیکنم برای شما سقط بشه چون بچه شما رشد داشته، ولی بچه ی من اصلا، خیلی به سقط فکر نکن لطفا، توکلت به خدا باشه و خوب استراحت کن مگر برای دستشویی رفتن، لطفا فقط برای همین کار بلند شو نه بیشتر.

خدایا خودت فرشته ای که بهم امانت دادی رو حفظ کن🙏خدایا دامن همه دوستان منتظرم رو سبز کن، الهی آمین❤️🙏
اره همین کارو میکنم نمیشه کورتاژ نرفت چیز دیگ رفت؟؟؟؟؟ 

سرخود کاری نکن و چیزی هم که باعث سقط میشه نخور 

دکتر برو حتما، برای جاوگیری از سفط بهت شیاف میده اونهارو استفاده کن ایشالله نی نیت برات میمونه، چرا به سقط فکر میکنی؟

بعدشم اگر خدایی نکرده خواست اون موضوع انجام بشه دکترت بهت میکه چی بخوری و چی نه، کورتاژ هم اصلا سخت نیست تو هفته های پایین، فقط یه مقدار باید بعدش استراحت کنی و ۳ ماه اینا اقدام نکنی مجددا شروع کنی، هیچ هم اینطور نیست که باردار نشیم

خدایا خودت فرشته ای که بهم امانت دادی رو حفظ کن🙏خدایا دامن همه دوستان منتظرم رو سبز کن، الهی آمین❤️🙏
عزیزم ان شالله که لازم نباشه ولی کلا هر عملی عوارض داره فرق نداره بیشتر برا هفته های بالا کورتاژ میک ...

خب منم تا دو هفته دیگ استراحت مطلق دارم امکانش هست تا دو هفته دگ باز بزرگتر بشه و اون موقع لازم ب سقط بشم

خدایا کمکم‌ کن❤
سرخود کاری نکن و چیزی هم که باعث سقط میشه نخور  دکتر برو حتما، برای جاوگیری از سفط بهت شیاف می ...

ببین دکترم خودش گفت احتمال سقط 80 درصده سنوی قبلیم میگم شاید بخاطر همون اندازش و بیشتر زده چون اولی سنوی رحم بود دومی سنوی واژینال. منم استراحت دارم تا دو هفته دیگ تا اون موقع بچه بزرگ میشه و قلبش نمیزنه باز. اون موقع سقط میرم ک خیلی دردناک. من 20 سالمه اولین بارداریم بخاطر همون از کورتاژ میترسم ک همه درو همسایه ها از دم میگفتن کورتاژ ضرر داره دوستامم همه بم میگفتن ک سقط ک کردن چن هفته خون ریزی و درد داشتن.. از اون میترسم.. 

خدایا کمکم‌ کن❤
ببین دکترم خودش گفت احتمال سقط 80 درصده سنوی قبلیم میگم شاید بخاطر همون اندازش و بیشتر زده چون اولی ...

شیاف هم بهت داد دکترت؟

عزیزم ایشالله قلبش بزنه اگر هم نه انقدر بزرگ نمیشه که سخت باشه، توهفته های زیر ۱۰ معمولا سقط کامل انجام میشه و مار به کورتاژ نمیکشه، من هم استثنا بودم که البته دکترم اینو گفت

شیاف هم بهت داد دکترت؟ عزیزم ایشالله قلبش بزنه اگر هم نه انقدر بزرگ نمیشه که سخت باشه، توهفته های ز ...

ن شیاف نداد گفت بچت شاید ناقص باشع😐 ک داره میفته 

خدایا کمکم‌ کن❤
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792