2777
2789
باید مطمئن باشید که تحلیل بلده، هفته قبل خیلی ریزش کرد ولی همه امیدواریم که فردا دوباره سبز باشه، ...

خدا کنه فردا با مثبت باز بشه   هفته پیش جالب نبود اصلا 

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از هفته پیش اکثر سهام ها افت کردن نگران نباشید از روزهای اینده همه میرن تو سود

این هفته رسما سکته کردم  اما امیدم به فرداس   

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
خدا کنه فردا با مثبت باز بشه   هفته پیش جالب نبود اصلا

تقریبا همه سهما صف فروش بودن،

ولی اخر تایم چهارشنبه یه مقدار بازار برگشت و احتمالش زیاده فردا مثبت باشه بازار،

ورود کدهای جدید حتما کمک میکنه ایشالا

اره ولی از لحن استارتر معلومه میخواد 5 تومنشو همین الان زخمی کنه😂

😂😂😂😂😂

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
تقریبا همه سهما صف فروش بودن، ولی اخر تایم چهارشنبه یه مقدار بازار برگشت و احتمالش زیاده فردا مثبت ...

یه سهم داریم  متوقف شد سه شنبه    فردا با مثبت باز شه ۱۰ درصد میاد روش   دعا کن ۱۰ درصد منفی نخوره که ...

مهم اراده و انگیزه ادم هست که اهسته و پیوسته پیش بره و همزمان تجربه هم کسب کنه

اره عزیزم اینطوری خیلی خوبه من خودم همینطور یاد گرفتم با سرمایه صد تومن هم شروع کردم اما الان سرمایم رو خیلی بالا بردم