2821
2789
عنوان

دعا

463 بازدید | 15 پست

یه تاییپک بود که برا نفر بعدی یه چیزی از خدا. می‌خواستیم  چقدر حسش خوب بود بیاید شروع کنید  البته اینبار برعکس 

اولم برا خودم دعا کنید  هر کسی برا نفر قبلیش یه دعایی کنه 

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بزودی یه حاجتت براورده بشه

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن

سلام ختم گروهی چهل روزه زیارت عاشو را داریم .

از امروز پنج شنبه شروع میشود تا چهل روز

به نیت تعجیل فرج اقا امام زمان

بارش برف

بارش باران

از بین رفتن گرانی و بیماری ها

و براورده شدن همه حاجات ختم کنندگان عزیز .

https://chat.whatsapp.com/Cy8eqDqGeL8EYff7EcFUVA

متقاضی رحم اجاره در صورت داشتن شرایط زیر

✅سن زیر۳۸ سال و سالم

✅بیشتر از یک بار سزارین نکرده باشد

✅دارای فرزند سالم

✅متاهل و متعهد

✅ساکن شهر اصفهان

✅شیرده نباشد

💰 هزینه اهدایی توافقی

شماره تماس ‏09130542353

آیدی در ایتا:‏

@Sadat11

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

وَ وَاعَدْنَا مُوسَی ثَلاَثِینَ لَیْلَهً وَ أَتْمَمْنَاهَا بعَشْرٍ فَتَمَّ مِیقَاتُ رَبِّهِ أَرْبَعِینَ لَیْلَهً وَ قَالَ مُوسَی لِأَخِیهِ هَارُونَ اخْلُفْنِی فِی قَوْمِی وَ أَصْلِحْ وَ لاَ تَتَّبعْ سَبیلَ الْمُفْسِدینَ ﴿اعراف:۱۴۲﴾

ما سی روز با موسی وعده کردیم و آن سی روز را با ده روز دیگر تمام کردیم. شاید این گونه تعبیر به سبب ویژگی‌های این دو زمان خاص باشد یعنی سی روز ماه ذی القعده خود یک ویژگی دارد که آغاز میهمانی حضرت موسی در این ماه بوده است و ده روز بعد که دهه‌ی اول ذی الحجه است و خداوند در سوره فجر به آن قسم یاد کرده « وَالْفَجْرِ وَلَیَالٍ عَشْرٍ »

برای کسانی که از رمضان جا مانده اند یا حاجت بسیار مهمی دارند بهترین موقعیت چله کلیمیه است.

🔺🔻🔺🔻🔺🔻

💢350 مرتبـــــــه صلوات سهم هرنفر در روز

برای عضویت در این چله پربرکت به لینک زیر مراجعه کنیـــــد

👇👇👇👇

https://eitaa.com/joinchat/1601504027Cabb165136d

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

إِلهِی بِحَقِّ مَنْ نَاجَاک، وَبِحَقِّ مَنْ دَعَاک فِی الْبَرِّ وَالْبَحْرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ تَفَضَّلْ عَلی فُقَراءِ الْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِناتِ بِالْغَناءِ وَالثَّرْوَةِ، وَ عَلی مَرْضَی الْمُؤْمِنِینَ وَالْمُومِناتِ بِالشِّفاءِ وَالصِّحَّةِ، وَ عَلی أَحْیاءِ الْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِناتِ بِاللُّطْفِ وَالْکرَمِ، وَعَلی أَمْواتِ الْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِناتِ بِالْمَغْفِرَةِ وَالرَّحْمَةِ، وَ عَلی غُرَباءِ الْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِناتِ بِالرَّدِّ إِلی أَوْطانِهِمْ سالِمِینَ غانِمِینَ بِمُحَمَّدٍ وَ آلِهِ أَجْمَعِینَ.