2777
2789
عنوان

چطور ببخشمشون

313 بازدید | 15 پست

من خیلی از خانواده شوهرم بدی دیدم اونقد که حتی به فکو فامیلاشون هم بدبین شدم نمیتونم دوسشون داشته باشم ازبس بدی دیدم  دارم بد میشم  چطورببخشم تقریبا رابطه خوبی با هیچکدوم ندارم

دشتمان گرگ اگر داشت،نمی نالیدیم   نصفی ازگله ی مارا سگ چوپان خورده  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل کل زنهای ایران ایا قوم شوهرو ببخشم یا نه🧐🧐🧐🧐

معنی کاربریمو نپرسین که خودمم نمیدونم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️هرچی زدم بود یهو این اسم ثبت شد🥴🥴🥴🥴🥴

منم خیلی بدی دیدم یه بارشو انتقام گرفتم دیدم چقد بده واقعا از اون به بعد فقط گفتم واگذارتون بخدا تقصیر هرکی هست الان میبینم‌خدا چقد خوب وبه موقعه جواب میده 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
تا کی میترسم زندگیم تحت تاثیر قرار بگیره کم کم

نمیخواد دوست داشته باشی 

ولی گذشته رو فراموش کن و بهش فکر نکن چون فقط خودت ضرر مبکنی و اذیت میشی

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
دوری کن از هر کی که آزارت میده

همینکارو کردم بنظرت بعدن شوهرم بدنمیشه الان چون حق بمن میده میگه اینطوری بهتره ارامش داریم ولی میگم بعدن رابطمون خراب نشه

نمیخواد دوست داشته باشی  ولی گذشته رو فراموش کن و بهش فکر نکن چون فقط خودت ضرر مبکنی و اذیت می ...

کارم به قرص اعصاب کشیده فکررفتارایی که باهام شد میکنم خیلی اذیت میشم بی احترامی خیلی برام سخته خیلی هم دیدم

منم خیلی بدی دیدم یه بارشو انتقام گرفتم دیدم چقد بده واقعا از اون به بعد فقط گفتم واگذارتون بخدا تقص ...

از منم همینطور جوابشونم گرفتن

کارم به قرص اعصاب کشیده فکررفتارایی که باهام شد میکنم خیلی اذیت میشم بی احترامی خیلی برام سخته خیلی ...

داری خودتو اذیت میکنی فقط بگذر از گذشته خلاص شو

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره