2777
2789
عنوان

میوم

27327 بازدید | 23 پست

سلام سونو گرافی انجام دادم نوشته میوم اینترامورال با ۱۲mmدر دیواره خلفی رحم رویت شد 

ضخامت اندومتر ۸میلی متر می باشد؟

تو رو خدا بگین من باید چیکار کنم

میوم همون بچه خورست یا من قاطی کردم ؟

انشاالاه چیزی نیست گلم 

منم امروز افتادم به خونریزی شدید با دفع لخته 

برات دعا میکنم برای منم دعا کن

اگر از عاشقـــیـــ گفتم      همیشه ازتو گفتم ...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

میوم همون فیبرومه، اگر کوچیک باشه و جای حساسی نباشه، کاری به کارت نداره، شمام کاری به کارش نداری. اگر خدایی نکرده زیاد بزرگ بشه یا درد و یا خونریزی داشته باشه، با لاپاراسکوپی یا جراحی برمیدارن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

هیچ مشکلی نداره اندازه ی میوم شما یعنی 1 سانت که هیچی نیست اصلا اصلاً نگران نباش. اگه ساب سروژال هم هست اصلاً برای بارداری مشکلی برات ایجاد نمی کنه اما اگه اینترامورال هست یکم اذیته اونم نه در اندازه ی شما. من قبل از بارداری رسیده بود به 60 میل که الان تو بارداری هفته ی 5 رسید به 83 و هفته ی 7 برای تشکلیل قلب رفتم گفت رسیده به 103 میل ، یعنی 10 سانت. این سایز ش نگرانم کرده و اینکه به جنینم فشار میاره تو سونو نوشته، برام دعا کنید که بدون مشکل بتونم این بچه رو به سر منزل مقصود برسونم و زایمان کنم. شما هم اصلا نگران نباش

هیچ مشکلی نداره اندازه ی میوم شما یعنی 1 سانت که هیچی نیست اصلا اصلاً نگران نباش. اگه ساب سروژال هم ...

عزیزم چی شدی میشه لطفا بگی

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘

بعضی ها با وجود میوم هم باردار شدن اما خب بهتره اول درمان داشته باشی و بعد زیر نظر دکتر باردار بشی که برای سلامت بدنت خطر نداشته باشه بیماری تو بدنت کهنه نشه . من بهت دکتر فهیمه ثابت رو پیشنهاد میکنم برای اصفهان هستند کارشون خیلی خوبه خیلی تعریفشونو شنیدم و خودم هم به تازگی برای اقدام به بارداری زیر نظرشونم و واقعا همه تعریفا درسته