2777
2789
عنوان

😂😂😂فرشم

340 بازدید | 24 پست

بچه ها دختر دوسالم کلی نقاشی با ماژیک صورتی رو فرش کشیده ایا با لسپری سیف قرمز پاک میشه یا ته؟میترسم ۲۳ تومن بدم پاکم نشه😂😂😂😂😂😂

چی‌بگم والا😑

من یه لکه بر فرش خریدم عالیه..همه لکه ها رو راحت میبره اونم مثل سیف حالت اسپری هست

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه لکه بر فرش خریدم عالیه..همه لکه ها رو راحت میبره اونم مثل سیف حالت اسپری هست

اسمش چیه

‏خدایا اگر من بد کردم ، تو را بنده‌ای دیگر بسیار است. اگر تو با من مدارا نکنی مرا خدایی دیگر کجاست؟💗

من شنیدم تافت بزنین دسمال بکشین تاحالا امتحان نکردم.میخای ی تیکهی کوچیکو امتحان کن ببین خوب میشه یان

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

با چه ذوقي ميگي😂😂😂خوشبحالش چه مامان خوبي داره😂بنظرم يه چيزي بزار روش بده قاليشويي😂

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸