سلام خانوما.من خونم ۲ ساعت با مادرم فاصلس از یه طرف بخاطر یچیزایی شوهرم و خونوادم قهرن رفت و امد ندارن.از یه طرفم خواهر ولرتدر کوچیک و محصل دارم میخوام فقط ۱۰ روز خونه مامانم بمونم ولی شوهرم راضی نیس واقعا نمیدونم چیکار کنم؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم چاره ای نداری جز اینکه ۱۰روز بمونی خونه مادرت
باهمسرت صحبت کن باید درکت کنه دیگه
بگو حتما باید یکی ازم نگهداری کنه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
میگه خودم هستم اخه کار ش چی اخه اونو چه به بچه. دوستدارم برم یجا از دست همه شون راحت بشم الانم قهره ...
بگو تو توی عمرت اصلا بچه داری کردی؟ بعدشم بعد زایمان فقط نگهداری از بچه نیست که
یکی باید از خودت مراقبت کنه حتی برای دستشویی رفتن هم کمک میخوای عزیزم
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بگو یا میرم خونه مامانم یا برام پرستار بگیر ده روز
بگو یا میرم خونه مامانم یا برام پرستار بگیر ده روز
لج کرده درکم نمیکنه از یه طرف افسردگی دارم قرص مصرف میکنم خیلی درصدش بالاس ک بعد زایمان برگرده دارم دیوونه میشم ب مامانشم حرف میزنی میگه خب بیا اینجا گ...و به خونشون هر وقت میرم بعدش باید بیام حموم از بس کثیفه