2821
2789
عنوان

خانوما ...

54 بازدید | 8 پست

سلام .

برای شفای مریض که چند روزه بیهوشه 14000تا ذکر یا جوادالائمه ادرکنی برداشتیم .اگه میتونید هرچقدر که دوست دارید ذکر رو بگید و تعدادشو اینجا بنویسید .انشاالله خدا به خودتون و خانوادتون سلامتی بده.

اگه نخواستید ذکر بگید بی زحمت برای به هوش اومدنش دعا کنید .ممنونم

خانمی برای شفا خوندن سوره حمد معجزه آساست. من بیمار کمایی داشتم و حتی ضریب هوشیاریش به 1 رسیده بود و خدا رو شکر به هوش اومد. شما زیاد سوره حمد بخونید مثلا روزی 300 بار و به اطرافیانتون هم بگید برای شما سوره حمد زیاد بخونن. در گروه های مذهبی درخواست سوره حمد بدید و در چله های سوره حمد شرکت کنید.

نذر به نیت یکی از امامان کنید مثلا شله زرد یا حلوا یا خرما یا سمنو یا یک نوع غذا که تهیه اش برای شما مشقت نداره اما در حجم زیاد که بین همسایه گانتون پخش کنید.

من چله سوره حمد دارم و تمایل داشتید شرکت کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3347515/چله-سوره-حمد-100-تایی-41-روزه?page=1

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانمی برای شفا خوندن سوره حمد معجزه آساست. من بیمار کمایی داشتم و حتی ضریب هوشیاریش به 1 رسیده بود و ...

ممنونم خانومی .میشه خواهش کنم تو تاپیکتون بگید 1000تا حمد شفا خونده بشه هدیه به 14 معصوم و حضرت ام البنین .البته هرکی هرچقدر میتونه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز