بچه ها کمکم میکنید؟ یه خواستگار دارم که یکی از اشناهامون معرفی کرده پسر خوبیه پاکه اخلاقش خوبه کارشم دولتیه اما من چهرشو نمیپسندم زیاد و همینطور یکم خانوادشو وسر دو راهی موندم سه ساله پیش خواستگارم بود جواب رد دادم اما ی جایی همو دیدیم باز پیام داد بهم و ازم درخواست کرد خودش میگه عاشق منه اما من انچنان نه. فقط میترسم بهتر از این واسم نیاد و سنمم داره میره بالا من ۲۹ و ایشون ۳۱. چیکار کنم بنظرتون
عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...
چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :)) گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
بعدم مرد باید مثه اسب ابی زشتو باشه کسی نیگاش نکنه
والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن...........! 😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار
خوشگلی ب آب و نون نمیشه..وخیلی زود عادی میشه..تازهخوبه تو ازش سر تر باشی....مرد خوشگل همه چشم دارن بهش....اگه خانواده کار و زندگی اخلاق داره ردش نکن
شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر
ببخشید حرفم بی ربطه دوستان من در حال طلاقم خواهرم رفته دعا برام گرفته ک دیگ شوهر نکنم باید این حیو ...
حرز جواد خوبه واسه طلسم
والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن...........! 😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار