2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 76 پست
اره اصن اونجوری نیس قایم کنه گوشیشو همش دست منه،امروزم رفت برام چیزی بگیره بیاره که رفتم دیدم،هی میگ ...

به نظرم رأست ميگه آدمي كه اين كاره باشه هيچ وقت گوشيشو از خودش دور نميكنه چه برسه بزاره پيش خانمش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره اصن اونجوری نیس قایم کنه گوشیشو همش دست منه،امروزم رفت برام چیزی بگیره بیاره که رفتم دیدم،هی میگ ...

عزیزمو عکس و چه با وقارو اینا برا مسائل کاری؟ تو خونه ببینمت حالا خونه نشد بیا بیرون؟؟؟ الان واقعا بابات به خاطر بارداریت چیزی نگفته کاملا مشخصه خیانته عزیزم بله یه وقت هست ادم میگه خانوم فلانی اگه میشه ادرستون لطف کنید بدید اونم میگه بله اقای فلانی فلان جا میبینمتون این میشه بحث کاری و فلان نه این شکل اس زدن

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
به نظرم رأست ميگه آدمي كه اين كاره باشه هيچ وقت گوشيشو از خودش دور نميكنه چه برسه بزاره پيش خانمش&nb ...

نمیدونم هی میخوام احساسی پیش نرم درست تصمیم بگیرم،همه چیز هم علیه شه

به نظرم رأست ميگه آدمي كه اين كاره باشه هيچ وقت گوشيشو از خودش دور نميكنه چه برسه بزاره پيش خانمش&nb ...

دوست من شوهرش خیلی حواسش بود کار خدا یه دفه یه عکسو پاک نکرد بعد ۳ سال به باد رفت عزیزم بعضی وقتا ادم حواسش نیست مدارک پاک کنه. این خانوم جواب هیچ تلفنی هم نمیده چون این اقا حتما بهش گفته زنم فهمیده هر کی زنگ زد جواب نده 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

احساسم میگه کاملا راست میگه ...

خواسته شمارو وارد کارش نکنه که نگران نشید کلاهشو اگر برداشتن حرص نخوری   چون بارداری 

بنظرم کشش نده مخصوصا اگر تاحالا چیزی ندیدی واقعا بیخودی داری حرص میخوری

قدیما به بچه ها میگفتن بازیگوشی نکن🤨الان میگن گوشی بازی نکن😁🤣
عزیزمو عکس و چه با وقارو اینا برا مسائل کاری؟ تو خونه ببینمت حالا خونه نشد بیا بیرون؟؟؟ الان واقعا ب ...

نه چند روز قبلش این جنس و فرستاده واس این خط یارو پولو نداده،بعد ازین یکی خطش زنگ میزنه که ارتباط برقرار کنه با زنه ،اخه اونم اصرار که لوکیشن میدم بیا خونه،من میدونم حرفای شما کاملا منطقیه حتی من فکرم رفته به چیز پولی که سریع ادرس مکان رو میدن

داستان سرای جالبیه زنه عکس و لوکیشنش داده اونم آدرس خونه بعد کلاه برداره؟ یه ادم بخواد کلاه برداری کنه نمیاد عکس خودشو ادرس خونه و همه زندگیش بریزه رو. اونم لوکیشن نگه داشته بده دوستاش اگه برنگشت... وای ادم خندش میگیره به خدا