2777
2789
عنوان

سفر به کربلا

110 بازدید | 6 پست

برادر شوهرم از نظر مالی خیلی بهتر از ما هستن البته از پدر شوهرمم خیلی با زرنگی مال و منال به دست آوردن مثلا الان ی مغازه دارن با زرنگی از دست پدر شوهرم در آوردن و از آنجا که پول پول میاره اونم روز به روز وضعشون بهتر میشه البته جاریم خیلی زرنگه و بدجنسه از اون آدمهایی که همیشه دنبال تحقیر کردن آدمه خلاصه اینا مکه رفتن سوریه چند سال قبل رفتن و کربلا هم که دو سه بار کاروانی رفتن و از زمانی هم که پیاده روی اربعین هر سال میرن ما تو شهری که زندگی میکنیم فقط ی برادرشوهرم نزدیکمونه و ی خواهر شوهر دارم فامیل خودم همه شهرستانن خلاصه برادر شوهرم هر سال که می خواست بره میومد در خونه خداحافظی حالا شوهرم بود باهاش خداحافظی می کرد اگر هم نبود نمی کرد ی ز نگ بهش بزنه یا اینکه ی پیام بده و خداحافظی کنه بعد هم که میومد شوهرم میگفت من بهش زیارت قبولی نمیگم ولی من به خاطر اینکه رابطه ی دو تا برادر به هم نخور بهش میگفتم عیب نداره بهش بگو حالا امروز صبح زود رفته اصلا دیگه خداحافظی نکرد حتی با من شوهرم میگه اینهمه دیشب منو دید ی کلمه به من نگفت میخوام برم کربلا خیلی دلش شکسته حالا جاریمم ماجراهایی داره که ی تاپیک دیگه میگم

خوب كسيكه چند بار رفته ديگه گفتن نداره، اينجوري ارومش كن ولي حق داره ناراحت باشه ازش ديگه نگو بهش زي ...

خوب بالاخره برادرشه اونم قشنگ روبروی خونمونه خونش هر روز همدیگه رو می بینن ولی ی کلمه بهش نگفته خوب توقع داره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب بالاخره برادرشه اونم قشنگ روبروی خونمونه خونش هر روز همدیگه رو می بینن ولی ی کلمه بهش نگفته خوب ...

ميدونم گفتم حق داره ولي تو اينجوري ارومش كن ناراحتي كه داره خلق خودتونو تنگ نكنه 

خودش خوبه هر چی هست زیر سر زنشه

به هر حال اين ي مسئاله بين دو تا برادره الان، نه شوهر شما ميره به برادرش بگه زنت باعث اين موضوع شده، نه تو ميتوني ثابت كني، پس اصلا حرف اونو وسط نكش اگر همچين ادمي باشه كه تو ميگي يك كلمه به گوشش برسه همه كاسه كوزه ها سر تو خراب ميشه، پس سعي كن دخالت نكني چه به خوبي چه به اينكه به شوهرت بگي نه حق با توه، بزار خودش هر كاري ميخواد بكنه شما هم كه جاريتو ميشناسي همينجوري كه تا الان حد رابطتو نگه داشتي همينجوري رفتار كن. اونا برادرن فردا اشتي ميكنن يادشون ميره حرف تو زمين ميافته اين وسط 

وای که به خدا دلم خونه از دست جاریم چند سال پیش به خاطر ارث شوهرم و برادرش و بچه هاش دعواشون شد به خدا من از خونه بیرون نرفتم وسط جمعیت به من تهمت ناروا زد بعدم حاشا کرد خدا شاهده الان 9 ساله از اون جریان میگذره جیگرم میسوزه به خاطر اون حرف هیچ وقتم نگفت حلالم کن به شوهرمم گفتم من هیچ موقع ازش نمیگذرم حالا هزار تا زیارت بره و نماز اول وقت بخونه تهمتی زد که  آتیشم زد