2821
2789

دمنوش رازیانه خیلی خوبه ...

کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات.     امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه تنبلی تخمدان داری و مشکل فیبروم نداری شنیدم قطره ی ویتاگنوس خوبه البته قرصشم هست 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

ماه اول: از روز ۵ پریود تا روز شروع پریود بعدی : مریم‌گلی ۱ قاشق غذا خوری.پنج انگشت ۱ قاشق غذاخوری.رازیانه ۱ قاشق چای خوری. تخم هویج ۱ قاشق چای خوری با یک لیوان آب جوش بریز تو قوری بذار رو کتریه روشن ۱۵ دقیقه دم بکشه بعد یه دونه نبات بنداز توش بخور.بادکش تخمدان روز سوم پریود انجام بده.

ماه دوم همه اینا از روز ۵ پریود تا روز ۱۵ پریود بخور. و بادکش تخمدان هم باز روز سوم پریود انجام بده.

دسشویی میری با آب گرم خودتو بشور. توی پریودی شکمت رو با شکم بند پشمی ببند که گرم بمونه

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐