2777
2789
عنوان

حلوای تیره

1106 بازدید | 16 پست

دوستان دستور پخت یه حلوای تیره خوشمزه رو که خودتون پختین و عالی بوده رو بهم بدین بی زحمت

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

من تو حلوا پودر کاکائو میریزم تیره و خوشمزه میشه

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرد رو زیاد تفت بدی تیره میشه یا یه مقدار شیره انگور اضافه کن بهش 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

من بگم حلوای شیر؟؟ 

تیکر رسیدن به آرزومه 😍😢😔میشه برای رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین محتاج دعای شما و کمک امام رضام😍❤️😊ممنونم ازتون مهربونا💞🤗تیکر هدفمم هست😉گروه قرمز😬😳😟وزن اولیه 90 با قد 175😢😭😭وزن الان 86😔😔 وزن ایدآل 60😍😍 با یک اراده نیرومند، شرایط دیگر اهمیت چندانی ندارد ☹️من میتونم چون یه دختر کــــــوردم 😍😍پرچم کوردا بالاس.. به امید خدا هم واسه هدفم هم درست شدن زندگی منو همسرم... ایشالله که غصه تو زندگی هیچ کسی راه پیدا نکنه و هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نمونه و هیچ پدری شرمنده ی زنو بچش نشه و هیچ جوونی محتاج دیگران نباشه واسه همه ی اینا یه صلوات دیگه هم بفرستین شما که زحمت کشیدین تا پایین اومدین و در آخر دوتا صلوات واسه سلامتی امام زمانمون بفرستیم هرچند گوشه ایی از بی انصافی ما بنده هارو نمیگیره ولی باز خودش کلی هست ❤️ اینم بگم هنوز مدرسه میرم 😬 ازدواجم کردم ☺️و عاشق شوهرمم😍😘 ای بلای تو به جانم که تو جانی و جهانی😘👑

عزیزم هر دو لیوان آرد یک لیوان شکر میخواد و به اندازه لیوان شکرها آب. زعفران. گلاب. روغن بریز داغ که شد آرد رو بریز هرچی آرد رو بیشتر تفت بدی رنگ حلوا تیره تر میشه حدود دوساعت خوب تیره در میاد. از اونورم آب و شکر رو بزاز روحرارت زعفران هم غلیظ دم کن و بریز تا شکر آب بشه آخرم گلاب رو بریز و خاموش کن هروقت حس کردی آردت خوبه زیر ارد رو خاموش کن و شهد رو کم کم اضافه کن و هم بزن

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

تیکر رسیدن به آرزومه 😍😢😔میشه برای رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین محتاج دعای شما و کمک امام رضام😍❤️😊ممنونم ازتون مهربونا💞🤗تیکر هدفمم هست😉گروه قرمز😬😳😟وزن اولیه 90 با قد 175😢😭😭وزن الان 86😔😔 وزن ایدآل 60😍😍 با یک اراده نیرومند، شرایط دیگر اهمیت چندانی ندارد ☹️من میتونم چون یه دختر کــــــوردم 😍😍پرچم کوردا بالاس.. به امید خدا هم واسه هدفم هم درست شدن زندگی منو همسرم... ایشالله که غصه تو زندگی هیچ کسی راه پیدا نکنه و هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نمونه و هیچ پدری شرمنده ی زنو بچش نشه و هیچ جوونی محتاج دیگران نباشه واسه همه ی اینا یه صلوات دیگه هم بفرستین شما که زحمت کشیدین تا پایین اومدین و در آخر دوتا صلوات واسه سلامتی امام زمانمون بفرستیم هرچند گوشه ایی از بی انصافی ما بنده هارو نمیگیره ولی باز خودش کلی هست ❤️ اینم بگم هنوز مدرسه میرم 😬 ازدواجم کردم ☺️و عاشق شوهرمم😍😘 ای بلای تو به جانم که تو جانی و جهانی😘👑