2777
2789
عنوان

رحمان ۱۴۰۰😐

420 بازدید | 27 پست

شماها از کدوم سایت دان میکنید ؟هر سایتی رفتم دان نشد ک😒

یکیم بود با کیفیت پایین فقط ۱۰ مین اولو نشون داد☹☹☹

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  

دیگه فیلما رو تو سایتا نمیذارن که برید عضویت نماوا و فیلیمو و..... بخرید

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تل.گرام

عزیزم میشه لینکشو بفرسی؟😍😍😍

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  
دیگه فیلما رو تو سایتا نمیذارن که برید عضویت نماوا و فیلیمو و..... بخرید

عمررررا

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
از تلگرام دانلود كن  ولي بنظرم نكني بهتره  كارگاردانش گفته حرومه كسي مجاني دانلود منه

واقن؟؟؟اگ حرومه ک هیچی☹

واای فقط یادت باشه خانوادگی نگاه نکنی

وای چرا😲

عزیزم میشه لینکشو بفرسی؟😍😍😍

من از تلگرام‌چند بار زدم باز نشد بعد اتمام دانلود.از اینجا گرفتم

https://www.mp4.ir/Video?Watch=1368-562587501/فیلم-رحمان-1400-کامل-و-بدون-سانسور

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚