2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کلا حسم قویه

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
چجوری ؟

اول به لحظه های خوبی که با طرف داشتم فکر کردم بعدم قیافه ی خندونشو تصور کردم که من دارم ازش میخوام بهم پیام بده و اونم میگه چشم و بعدشم دیگه رهاش کردم بهش فکر نکردم دقیقا شب همون روز بهم پیام داد 

من تله پاتی نداشتم. ولی وقتی سر کار می رفتم یه همکاری یود از تو اتاقش بوسیله ذهنش منو صدا می کرد. من واقعا صداشو می شنیدم که اسممو می گه. بعد میرفتم اتاقش می گفتم کارم داری می گفت صدات نکردم .بقیه هم می گفتن کسی صدات نکرده که. بعد اون خانم می خندید می گفت از طریق ذهنش منو صدا زده

البته می گفت اول راهه و استادش می تونه از خونش هر کسی رو که باهاش در ارنباط بوده از راه ذهنش وادار به انجام کار۶ایی گنه که اون می خواد

به نظرم خیلی وحشتناگه

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
من تله پاتی نداشتم. ولی وقتی سر کار می رفتم یه همکاری یود از تو اتاقش بوسیله ذهنش منو صدا می کرد. من ...

واقعا!! خب ازش میپرسیدی چه استادی و دقیقا چی کار میکنه؟

واقعا!! خب ازش میپرسیدی چه استادی و دقیقا چی کار میکنه؟

واطه چی بپرسم؟ من سعی می کردم ازش دوری کنم

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت