2777
2789

ببین خیلی پر درآمده ولی خیلیم هزینه داره بری یاد بگیری و سالن بزنی و اینا ولی جدا از اینا خیلی میصرفه من خودم تو آرایشگا کار میکنم میبینم تو یه روز ۸۰۰ ۷۰۰ مگه میشه نصرفه😱

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هزینه کلاس چقدره

اووو خیلی زیاد درمیاد 

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤
ببین خیلی پر درآمده ولی خیلیم هزینه داره بری یاد بگیری و سالن بزنی و اینا ولی جدا از اینا خیلی میصرف ...

اخه باید حرفه ای بشی که مشتری بیاد .و این خیلی زمان بره

اخه باید حرفه ای بشی که مشتری بیاد .و این خیلی زمان بره

کجا زندگی میکنی؟

قبل پرسیدم حدودای 5 تومن . تازگیا نمیدونم.

چی ۵ میلیون چه کاری

کلا رو هم . ابرو و میکاپ و .... بقیه کارا رو هم. تازگیا نپرسیدم.

وای پس مقدماتی ۵ میلیون😱

2790
2778
2791
2779
2792