الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
گوجه سیب زمینی رب دوست داشتی گوشت مرغ یا گوشت چرخ کرده
خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
تو مواد آره اما آخه ته دیگ؟ میشه بگی چطور.ما استانبولی رو اصلا آبکش نمیکنیم ک بخوایم ته دیگ بذاریم
قیمه رو با یک پیاز سرخ میکنم فلفل نمک و زردچوبه میریزم بعد چندقاشق رب بهش اضافه میکنم لوبیاسبز رو تفت داده به مواد اضافه میکنم بعد برنج رو میزارم بپزه آبکشی میکنم کف قابلمه روغن نمک میریزم بعد سیب زمینی حلقه شده. میزارم ی لایه برنج میریزم مقداری شویدخشک رو برنج بعد مقداری از مواد رو میریزم تا آخر ادامه میدم و میرزام تا نیم ساعت دم بکشه
قیمه رو با یک پیاز سرخ میکنم فلفل نمک و زردچوبه میریزم بعد چندقاشق رب بهش اضافه میکنم لوبیاسبز رو ت ...
آهان.ما به این میگیم لوبیاپلو.
استانبولی رو اصلا آبکش نمیکنیم.کته میذاریم.ممنون ک وقت گذاشتی