2777
2789
عنوان

حالم بده

149 بازدید | 10 پست

شوهرم بهم گفت سعی نکن منو از پدر و مادرم دور کنی من روشون حساسم دیواونه شدم از حرفش‌ مادرش عروس رو کلفت می‌دونه ده ماهه عقد کردم از روز اول منو مثل کلفت میبینه تیکه میندازه تو همه چیزم دخالت می‌کنه میگه هر روز بیا خونمون کار کن 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

حالااول راهی،من هرکاری کردم براشوهرم اخرشم برگشت چشم سفید بهم عین بزخیره شدگفت هرغلطی ام بکنی بازم کمترازمامات وبابامی واسم

نفسم عمرم زندگیم وجودم دلخوشیم پاره ی تنم فقط پسرم.خاله هاصلوات میفرستین سالم وسلامت بیادبغلم؟حاجتتون روا😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حرف شوهرتون اصلا بد نبوده کسی ک از پدر مادرش نمیگذره ادم قابل اعتمادی اینجوری از شما هم نمیگذره ولی اینکه مادرشوهرتون ادم بدیه اون بحثش جداس شما باید با سیاست خودت ازشون دوری کنی دوری و دوستی ولی نمیتونی شوهرتو دور کنی

مهروز70 سابق😕

کار نکن براشون...فوقش یه ظرف شستن..ارتباط و کم کن سرد وجدی

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
حالااول راهی،من هرکاری کردم براشوهرم اخرشم برگشت چشم سفید بهم عین بزخیره شدگفت هرغلطی ام بکنی بازم ک ...

منم هرکاری کردم تو این زندگی برای شوهرم آخرم طرف خانوادشو مبگیره تو همه چی

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ات رو تغییر میدن

وااااای مثل مادرشوهر من ک عروسو کلفت میبینه وااای قلبممم وایساد چرا این مادر شوهرا اینقد با عروساشون لجن اخههههه..مال منم تیکه میندازه بهم ایییش با اون قیافش کوووفته

آذر ماهیا عشقن❤
منم هرکاری کردم تو این زندگی برای شوهرم آخرم طرف خانوادشو مبگیره تو همه چی

بجهنم ،بخدااولته بعدش انقدبلا سرت میارن ک بیخیال میشی میگی بذارهرکاری میخوان بکنن بکنن😏

نفسم عمرم زندگیم وجودم دلخوشیم پاره ی تنم فقط پسرم.خاله هاصلوات میفرستین سالم وسلامت بیادبغلم؟حاجتتون روا😍😍
وااااای مثل مادرشوهر من ک عروسو کلفت میبینه وااای قلبممم وایساد چرا این مادر شوهرا اینقد با عروساشون ...

خیلی بده اینجوری

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر