2777
2789
این چه طرز صحبت کردنه چشه ؟ خوبه ب انتخاب دیگران احترام بذاریم حالا چه خوب چه بد!

اخه میگه خوشگله 😞😩

من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نگفتم خوشگله! خودش اعتماد به سقفه هی میگه خوشگله و میخواد همزمان با 100تا دختر باشه

پس چرا دنبالشی هووم!

من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗
من نمیدونم فازاونایی ک مج گیری میکنن چیه .هرکقت احساس کردی دروغه ازتاپیک بروبیرون بنظر من اینجوری بخ ...

مثلا فک میکنن خیلی زرنگن!

به خودشون زحمت نمیدن به جز دیدن عنوان تاپیک قبلی برن 4خطشو بخونن حداقل!!

من با این آدم نامزد بودم، چندماه پیش به خاطر خیانت دوستم از هم جدا شدیم....

با اصرار خانواده همین چند هفته پیش راضی شدم خواستگار بیاد 

همه چیزو ریختن تو هم میگن این اونه این اون نیست...

نمیفهمن یکی داره اینور جون میکنه...

بعضیا درد بقیه براشون سرگرمیه

مگه به قیافست؟؟ دوسش دارم بابا... چندسال عمرمو گذاشتم پاش

درک بریزش تو سطل آشغال...مگه چن بار بدنیا میایی هان..دوس داشتن بدرد نمیخوره با کسی که مناسبته ازدواج کن..همیشه گفتم الانم میگم ...همه ما اینهمه سال با کسی که مناسبمون بوده ازدواح کردیم ن کسی که دوسش داشتیم

مگه به قیافست؟؟ دوسش دارم بابا... چندسال عمرمو گذاشتم پاش

عزیزم اکثریت ما تجربه های تلخی از گذشتمون داریم یه شکست عشقی که از یه جایی به بعد دیگه تصمیم گرفتیم قوی باشیم و دیگه بهش فکر نکنیم،تو هم دیگه سعی کن باهاش کنار بیای چون خودتو کوچک میکنی، باور کن آدمای خیلی بهتر  اطرافمون هستن که بخاطر یه عشق اشتباه ما نمیبینمشون 

No Reply
مثلا فک میکنن خیلی زرنگن! به خودشون زحمت نمیدن به جز دیدن عنوان تاپیک قبلی برن 4خطشو بخونن حداقل!! ...

یه چیزی بگم اینجا فضای مجازیه اصلا ازهیییچ کس دلخور نشو بنظر من فقط قوی باش وبخودت برس نذار مشکلات ازپادرت بیاره فقط میتونم بگم بجای غصه خوردن برو جایی ک حست وعوض میکنه مثل باشگاه....سینما....خرید 

عزیزم اکثریت ما تجربه های تلخی از گذشتمون داریم یه شکست عشقی که از یه جایی به بعد دیگه تصمیم گرفتیم ...

من همش فراموش میکنم

باز خودش یا دختره میان نمک میپاشن رو زخمم

میان تیکه میندازن فحش میدن عکس دوتایی میفرستن و آتیشم میزنن   

من واقعا معذرت میخوام که شما بیشتر از من از زندگیم خبر داری...

عزيزم سعي کن آرامش داشته باشي اينقد ک تو حرص ميخوري فقط خودتو نابود ميکني سعي کن آروم باشي دنيا ک ب آخر نرسيده

😍میشه واسه اینکه خدابهم ی بچه سالمو صالح بده ی صلوات برام بفرستین؟😘لطفا لطفا لطفا پروفایلمو کپی نکنید باتچکر🤗
زمین گرده چطور دلش میاد اذیتت کنه، درحالی که شک نکن یه روزی مثه خودت میشه

آخه یبار خیانت کردی دوبار زخم زدی سه بار به بیمارستان کشوندی

دیگه بسه

هر ماه میاد یه زخم تازه میزنه میره

نمیدونم چی از جونم میخواد

نمیدونم چرا ول نمیکنه بره

فقط بررره