2777
2789

ورودیش نفری ۱۵ پارکینگم داره فک کنم ۲تومن گرفتن اگه بچه داری خوبه برابجه ها جذابه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من ۵سالشه اصلااا خوشش نیومد بنظرم برای بچه های ۱۰ به بالا جذابه.زیر ۱۰ سال پارک رو به بازی و هیجان و تفریح میدونن نه گردش علمی.ما مرداد رفتیم سبز و پر درخت اصلاااا نیست دنبال سایه بودیم انقدر خشک و برهوت بود.کلا خوشمان نیومد.حالا سلیقه ایه

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

من رفتم خوبه واسه بچه ها جذابيت داره

وروديش يادم نيس چند بود

ماشينم ما بيرون پارك كرديم نميدونم پاركينگ داره يا نه 

چقدر اطلاعات مفيد در اختيارت گذاشتم 😁

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
من نرفتم ولی خواهرم میگه مفتش گرونه

دقیقا موافقم.ما هم برگشتنی همین جمله رو گفتیم😄پسرم میگفت بابا این چه تفریحی بود من رو اووردی😅😅

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
پس نرم بهتره ی جای بهتر میرم

قطعا یه جای بهتر برید.بنظرم مفت گرون بود

[QUOTE=107926057]بنظرت کجا برم ؟[/QUOTE

این شهربازی سرپوشیده هارو پسرم خیلی دوست داره.از نت برگ با تخفیف بلیطاش رو بخر به صرفه تره.۴تا وسیله کوچولو سوار میشه و لذت میبره