2777
2789
عنوان

قهرکرده

165 بازدید | 10 پست

امشب بیرون بودیم بادوستام چون من یکم خندیدم و ۲/۳بار شالم افتاد و بادخترا هم بودم همش بامردا نمیخندیدم حالا قهر کرده میگ اگ دوست دخترم بودی کات میکردم😐😐😐😶😶😶

خـــــــــدا عاشقتم                                                                   

نمیدونم چی بگم مونده ب شرایط زندگیتون اما اگ شوهر منم بود همین کارو میکرد

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم چی بگم مونده ب شرایط زندگیتون اما اگ شوهر منم بود همین کارو میکرد

اخه من کار بدی نکرررردم

خـــــــــدا عاشقتم                                                                   
اخه من کار بدی نکرررردم

خب وقتی شوهرتون حساسه یکم بیشتر حواستون ب شالتون باشه ک بحث ایجاد نشه 

تازه ازدواج کردی ؟

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

خب وقتی شوهرتون حساسه یکم بیشتر حواستون ب شالتون باشه ک بحث ایجاد نشه  تازه ازدواج کردی ؟

۳ساله

خـــــــــدا عاشقتم