بزرگمررررد مدیر استارتر عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 15 عنوان امیب روده 1089 بازدید | 10 پست سلام دوستان تا حالا کسی بچه اش امیب روده داشته. کسی هست که از تجربیاتش بهم بگه. ممنونم. 1398/07/19 | 02:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_پسرم عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 462 من ۱۰ سال پیش امیب شدم،،،وحشتناک بود،،، عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
ماه_پسرم عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 462 الان چطوره حال بچه تون؟؟بردید دکتر؟ عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
ماه_پسرم عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 462 چطور رفع شد، چه علائمی داشتی. بی ادبی اسهال شدید،،تب بیحالییه دوره طولانی انتی بیوتیک قوی مصرف کردم،،اخه خیلی مهمه که درمان بشه چون دکتر من گفت اگر امیب به موقع درمان نشه ممکنه حرکت کنه و به مغز برسه عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
بزرگمررررد مدیر استارتر عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 15 پسر من مدفوع طبیعی اما گاهی وقتا لزج، و بعضی روزا همراه با خون. شربت مترونیدازول تا10 روز بهش دادم از امروزم قرص یدوکینول بهش میدم
بزرگمررررد مدیر استارتر عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 15 دکتر گفت باید تا یک ماه یدوکینول بهش بدم خیلی نگرانم. شب و روز ندارن. از زندگی دس کشیدم.
ماه_پسرم عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 462 پسر من مدفوع طبیعی اما گاهی وقتا لزج، و بعضی روزا همراه با خون. شربت مترونیدازول تا10 روز بهش ... اولین نشونه امیب اینه سفیدی چشم به رنگ زردی میزنه،،دکترش گفت امیب شده؟؟شاید خفیفهمن خیلی حالم بد بود عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
ماه_پسرم عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 462 بچه کوچیک چرا امیب شدهاز اب و سبزی الوده میشه،،این بچه چرا آخه؟؟!! عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه
بزرگمررررد مدیر استارتر عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 15 ولا نمیدونم از کجا به سرش اومده. آزمایش دادم گفت امیب. حالا شنبه هم آزمایش جدیدی ازش بگیرم. پسرم فقط یکبار اسهال شد. اما مدفوع لزج
ماه_پسرم عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 462 ایشالله خوب میشه عزیزم..ناراحت نباش عشقا میشه برای مشکل پدرم صلوات بفرستید..میگن هر نفسی یه گرمایی داره،،،الهی بحق نفسهاتون مشکل پدرم حل بشه