2777
2789
عنوان

وزن نوزاد

459 بازدید | 20 پست

سلام مامانهاي عزيز و با تجربه 

١-پسرم ١٦مرداد با وزن ٢٣٠٠بدنيا اومد ١٦ اين ماه وزنش ٤٤٠٠ با لباس كه مسيول بهداشت گفت دويست گرم هم كم ميكنم بابت لباس هست

به نظر شما وزنش الان خوبه؟اگه نيست چه كنم وزنش خوب بره بالا

٢-شير خشك هم ميخوره زياد نه ولي از غروب به بهد تا وقتي بخوابه شير خشك ميخواد سينه منو نميگيره

نگرانم كم كم نگيره سينه مو و از طرفي شاغل هم هستم و بايد مهد بذارمش نه ماهگيش

نظرتون چيه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با توجه به وزن تولدش خوبه بنظرم هیچی مث شیر مادر نیست لااقل تا ۶ماه فقط شیرخودتونو بدید

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده
شیرخشک رونده یاکم بده تا۹ماه که هستی شیرخودتو بده چون هیچی شیرمادرنمیشه،به نظرمن وزنش خیلی خوبه،خداح ...

اخه الان شب نميگيره شير منو تا خواب عميق شبش 

ندم بهش گريه ميكنه ولي ميترسمم كم كم كلا شير خشك بخوره فقط 

با توجه به وزن تولدش خوبه بنظرم هیچی مث شیر مادر نیست لااقل تا ۶ماه فقط شیرخودتونو بدید

منم از خدامه شير خودمو بخوره ولي از اول به خاطر وزن كمش دكتر داد اينم يكمو در روز ميخواد شير منو اون تايم نميخوره

به نظرمن خوبه وزنش.ولی حداقل شش هفت ماه شیر بده.شبا همون شیرخشک بده بزار سیرشه زیاد بخابه.خودت باید ...

الانم اين كار مي كنم فقط ميترسم ديگه كم كم شير منو نخوره كلا و خشك بخواد فقط

منم از خدامه شير خودمو بخوره ولي از اول به خاطر وزن كمش دكتر داد اينم يكمو در روز ميخواد شير منو اون ...

اگه شیشه گرفت دیگه محاله سینتو بگیره بچه منم بخاطر وزن کمش سینمو نمیتونست زیاد بگیره میدوشیدم براش بعدم دیگه عادت کرد به شیشه شیرمم خشک شد

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده