2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جهان موازی چیست؟

یکی از مباحث فیزیک کوانتوم

با جن و پری همخونی نداره

اگر زنی رنگ شاد بپوشد رژ لب بزند ، و کلاه عجیب و غریبی سرش بگذارد ، شوهرش با اکراه او را با خودش به کوچه و خیابان می برد . ولی اگر کلاه کوچکی بر سرش بگذارد و کت و دامن خیاط دوز تن کند شوهرش با کمال میل او را بیرون> می برد و تمام مدت به زنی که لباس رنگ شاد پوشیده و کلاه عجیب و غریب سرش گذاشته و رژ لب زده است خیره می شود !!!
کسی رو میشناسی

من برای ترس بچه م تاپیک زدم ی کاربر معرفی کرد دو دل بودم که ترس عجیب بچه روانیه یا واقعا چیزی میبینه زنگ زدم

شب که میشو جیغ میزد دستشو میبرد میگفت مامان بگو برن عقب خیلی بد بود خیلی

زنگ زدم گفت تو خونه چیزیه و... ی سری ایات گفت بنویس هم خونه هم همراه بچه خوب شد بعد ی هفته

من برای ترس بچه م تاپیک زدم ی کاربر معرفی کرد دو دل بودم که ترس عجیب بچه روانیه یا واقعا چیزی میبینه ...

چقد پول گرفت؟

شمارش؟

برگ پاییزی زرد و خسته ام تنهای تنها در حال سقوط🍂                         
۲۰ تومن کلا گرفت قران باز کرد ، ۰۹۳۹۱۴۵۲۶۹۶ خانم هست 

تلفنی همه چیزو میگه؟

چه چیزایی میپرسه؟ مثلا بعضی ها اسم و اسم مادر میپرسن

تلفنی همه چیزو میگه؟ چه چیزایی میپرسه؟ مثلا بعضی ها اسم و اسم مادر میپرسن

اره همه چی ،برای بچه م اسمش و اسم من و سنش پرسید ،منم طبق گفته کاربر توضیح ندادم گفتم برای بچهم قران باز کن

برای سرکتاب باید اسم باشه ولی اسم پدر نخواست

اره همه چی ،برای بچه م اسمش و اسم من و سنش پرسید ،منم طبق گفته کاربر توضیح ندادم گفتم برای بچهم قران ...

عزیزم چه آیه هایی رو گفت بنویسی؟

عزیزم چه آیه هایی رو گفت بنویسی؟

برای پسرم گفت که میترسید گفت تو سرکتابش افتاده ، ی سری ایات سوره کهف چون نمیخوابید و همراه اسامیشون ،چهارقل ، جن ، حمد ،ایت الکرسی ،چند ایه از رحمان و چندتا از بقره

برای پسرم گفت که میترسید گفت تو سرکتابش افتاده ، ی سری ایات سوره کهف چون نمیخوابید و همراه اسامیشون ...

عزیزم کارشون خوبه ایشون؟مطمین باشیم؟ چون چند نفرم معرفی کردن تو سایت والا از خودمون میپرسید مشکلت چیه این خانمم عین این یکیا نباشه؟

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
عزیزم کارشون خوبه ایشون؟مطمین باشیم؟ چون چند نفرم معرفی کردن تو سایت والا از خودمون میپرسید مشکلت چی ...

عزیزم تو تاپیک قبلم یکی معرفی کرد من زنگ زدم البته برای بچه م نه خودم

جیزی ازم نپرسید فقط گفت نیتتو بگو توضیحم نده

مثلا شماره دادم ابجیم گفت برای بچه که بهش گفت مشکل پزشکیه و همسرت ضعیفه خیلی که واقعا راست دراومد 

جز اسم و اسم مادر و سن و نیت چیزی نپرسید از من