2777
2789
عنوان

بدبین شدم

88 بازدید | 7 پست

سلام قراره بزودی ازدواج کنم ولی اینقدکه ازاطرافیانودیگران درمورد ازدواج تجربه های بد وخیانت شنیدم خیلی ذهنم خرابه همش میترسم سرمنم بیاد میخواستم بدونم واقعا همه ی زندگیا توش خیانت پیش میاد همه مردا خائنن؟همش استرس دارم بااینکه همسرایندم ادم خوبیه ومیشناسمش ولی همش میترسم یروزی عوض بشه 

چجوری ذهنمودرست کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدت به خدا باشه بد به دلت راه نده اصلا بهش فکر کن که بخواد خیانت کنه والله شوهر من کارش یه جوریه همیشه با زنا طرفه اصلا بهش فکر نمیکنم مرد باید خودش درک و فهم داسته باشه توهن که میگی میشناسیش دیگه ترس واسه چیه

امیدم به خداهست همیشه

هر آدمی خودشو نشون میده

اگه مستقیم از آدم خاصی حرف میزنم یا چیزی میگه که بهت دلهره میده شاید در آینده خیانت رو هم ببینی، این یه طرفه نیست طرف شما هم هست، خودتون هم ببینید میتونید تا آخر عمر فقط با یه نفر باشید؟

بسنجید قبل ازدواج بعدش که همه پشیمون میشن حتی لحظه ایی، شمام بهش میرسی امیدوارم لحظه ایی باشه فقط