2777
2789
عنوان

از بی پولی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم درامدش خوبه میتونه بده ولی نمیده منم هرازگاهی برمیدارم پس اندازمیکنم میرم میخرم

این خیلی بده ... یبار میبینی نداره یاداره ممنتها میخواد ماشین و خونه و... بخره وای اینکه دستش برسه هزینه نکنه دیگه خیلی بده ... پس واسه کی تلاش میکنه

این خیلی بده ... یبار میبینی نداره یاداره ممنتها میخواد ماشین و خونه و... بخره وای اینکه دستش برسه ه ...

ماشین وخونه داریم میخوادجمع کنه ببره سرگورش😐

باهم مهربان باشیم شایدفردانباشیم....😍😍😍
ماهی ۲تومن قسط داریم خواهرولی خودش نمیخوادبده چون حساباش رومیبینم ملیونی داره ولی زورش میاد

ماهم ۲۴۰۰ قسط داریم  قسطامون خیلی زیاده بخدا خسته شدم هرکار میخوام بکنم میگم پول ندارم الان دلم بچه نیخواد میگه بچه خرج داره دیونم کرده دیکه 

ماهم ۲۴۰۰ قسط داریم  قسطامون خیلی زیاده بخدا خسته شدم هرکار میخوام بکنم میگم پول ندارم ...

اره منم بچه شیرخشکی دارم وپوشک خیلی سخته ولی روزیشوخدامیرسونه من قبلاازحسابش انتقال میدادم یه یه سالی بعدلورفتم فهمیدحیف شدخیلی خوب بود😅😅😅

عجب مثل اینکه دلت خیلی پره  ولی بازم اینجور نگو  چقدر سخت

اره خواهراینجورمرداننگن اونایی که ازماپایینترن اینقدشاهانه زندگی میکنن حالامابابدبختی چون فقط میخوادجمع کنه خرج کردن بلدنیس زورش میادحتی مایحتاج ضرروری 😐😐😐

توهم اگه میتونی حسابشودرارالبته رمزدوم اگه داشته باشه به کارتت انتقال بده اس بانکیشوپاک کن من اخرشباانجام میدادم وقتی خواب بود😆😆😆