2777
2789
عنوان

از بی پولی دلم گرفته

1008 بازدید | 31 پست

امشب با شوهرم بحثم شد سر اینکه عروسی دعوتیم ۲ ماه دیگه میگم میخوام مانتو بدوزم لباس مجلسی بدوزم میگه نداااارم 😭😭

مانتو از عید تا حالا نخریدم من میدونم اگه بخواد میتونه پول بده ولی نمیخواد اگه الان قضیه سر خانوادش بود بخدا به سرعت نور پول جور میکرد 

انقد شعورش نمیرسه که بعد از ۱۰ ماه میخوام مامانم اینا و فامیلام ببینم حداقل یکم مرتب باشم

ای خدا خسته شدم ازش😭😭😭

خودت ازپول خرجی که بهت میده برااینطورروزایی پس اندازکن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

خیلی سخته

درک میکنم

منم نامزدی برادرشوهرم میخواستم جلوی جاری جدید مرتب باشم ، شوهرم گفت پول ندارم لباس های قبلت رو بپوش. درحالیکه تنگم شده بودن😔

فرگیس(Fergis) یعنی همون گیس فر😂حالا چرا فرگیس ۲؟ پارسال عضو سایت بودم ، رمزم یادم رفت دوباره ثبت نام کردم. ورژن ۲ خودمم😎(قبلا اسمم Fergis بود)                    🎶فرفری موی غزل ساز شوهرمم😂                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته درک میکنم منم نامزدی برادرشوهرم میخواستم جلوی جاری جدید مرتب باشم ، شوهرم گفت پول ندارم ...

خیلی بده اصلا اخلاقاش یه جوریه یه کاری میکنه  واسم صد بار منت میزاره سرم

اولا چرا خودت کار نمیکنی دیگه الان کسی واقعا میبینن چرخ زندگیش نمیچرخه و شوهرش سعیش رو می‌کنه و بیشتر نمیتونه باید کمک خرج باشه یا حداقل خرج خودش رو دربیاره ... حالا یکی شرایطش طوری هستش که ضروری نیست یا واقعا امکانیست بحثش جداست

ببین شوهرمنم همینجوریه ولی خودم پس اندازمیکنم کلاخسیس زورش میادبده منم ازش کش میرم تاجونش دراد😅😅😅 ...

خب چطوری ازش پول میگیری این اصلا بهم پول نمیده به شدت خسیسه 

بعضی شباازتوجیبش پول برمیدارم بامردخسیس بایدهمینجوری رفتارکردچون وقتی میده کلی منت میزاره😐😐

دقیقا شوهر منم کلی منت میزاره 

ولی شوهرم همش پولاش تو کارتش پول تو جییش اصلا نگه نمیداره😔

دقیقا شوهر منم کلی منت میزاره  ولی شوهرم همش پولاش تو کارتش پول تو جییش اصلا نگه نمیداره😔

وامگه میشه منم شوهرم همش کارت ولی تا۱۰۰تومن هس توکیفش منم کم کم برمیدارم که نفهمه

باهم مهربان باشیم شایدفردانباشیم....😍😍😍