2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیز دلم میدونم تو شرایطی حساسی هستی و نیاز ب محبت داری 

اما بشین تو خلوتت با خودت فکر کن،، تو اونو در ک میکنی؟؟ 

شاید خیلی فشار روشه تو این دور و زمونه... داره یه عضو جدید هم بهتون اضافه میشه شاید داره تلاششو بستر میکنه ب خاطر شماها و ب خاطر همین انرژیشو از دست میده 

برام دعا کنید منم یه روزی بیام تو نی نی سایت بگم بچم ب دنیا اومد... 
عزیز دلم میدونم تو شرایطی حساسی هستی و نیاز ب محبت داری  اما بشین تو خلوتت با خودت فکر کن،، تو ...

ن بابا بیخیاله ایقد بیخیال ک ی ماه قهربودم خونه پدرم سراغ نگرف زنگ نزد هعی

ن بابا بیخیاله ایقد بیخیال ک ی ماه قهربودم خونه پدرم سراغ نگرف زنگ نزد هعی

متوجه شدم ک 4 ماه هست ازدواج کردید تو اوایل همه زندگی ها این مشکل ها هست اخلاقا عین هم نیست... زوج ها هنوز رنگ همو نگرفتن انشالله ک یکم برید جلو تر اوکی میشه...، یعنی سعی کنید ک درستش کنید همیشه با آرامش و با محبت درخواستاتونو بهم بگید، اگه بغض و سکوت و قهر کنی و بهش نگی ناراحتی شاید هیچوقت متوجه قهر تو نشه، اونم از اونور با خودش میگه این چرا اخلاقش اینطوریه، بعد بدتر میکنه، از اینور تو لجبازی میکنی و دلگیر تر میشه و در نهایت زندگی بهم میریزه.... بشین باهاش حرف بزن با آرامش 

من با شوهرم حرف زدنی تاثیر داره ولی بعضی وقتا نمیخاد قبول کنه

مردا همشون همین طورن قبول نمیکنن ولی مطمن باش تو خلوتشون ب حرفامون فکر میکنن، و میسنجن ک حق با کیه