2777
2789
عنوان

مگس پران

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 40 پست
عزیزم حالت مگس پران مربوط ب شبکیه چشم هست هرچه سریعتر باید بری متخصص چشم معاینه بشی

من بیشت از ۲۰ مرتبه رفتم همه متفق القول گفتن درمان نداره مگس پران تجمع مایع پشت شبکیه ست و مشکل خاصی نه الان نه بعدت در بیناییت بوجود نمیاره

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من همین حالت رو داشتم کم کم شروع شد به تار شدن چشمم. سریع رفتم دکتر تشخیص توکسو پلاسموز دادن و ...

پس چرا دکترا به من گفتن چیز خاصی نیست حتی قطره هم ندادن 

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
اره اگه نزدیک هستی چه بهتر ضرر نداره که مطمن میشی چشم خیلی حساسه باید جدی بگیری

من  از بچگی داشتم خیال میکردم طبیعیه الان روش حساس شدم 

حس میکنم دوماهه جرقع میزنه چشمام نمیدونم توهمه یا واقعیه  اعصابم بهم ریخته با این وضع بیماری کرونا نمیدونم چی به چیع 

وسواس بیماریم دارم شدید 

یه ۲۰۷ مشکی 🖤💔

وای عزیزم من دارم دق میکنم اصلا عادت نمیکنم افسردگی گرفتم دائم گریه میکنم  انگار زیادترم شدند

گریع نداره 

من از بچگی داشتم  الانم ۳۷ سالمه بیشترم شده مشکلی نداره عادت میکنه ادم

چه جوری هست 

یه ۲۰۷ مشکی 🖤💔