2777
2789
عنوان

عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 100 پست
🤨🤨🤨🤨 میدونه دوسش داری پررو شده و هیچ ترسی نداره که یوقت از دستت میده چون دوست نداره و واسش یه سر ...

اره میدونه دوسشدارم.ولی این بار خیلی فحشای بدی  بهم داد که نمیتونم فراموش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میدونه دوسشدارم.ولی این بار خیلی فحشای بدی  بهم داد که نمیتونم فراموش کنم

خودت مغرورش کردی .یه مدت نزار ببینتت .ادمها وقتی کم باشن باارزش میشن

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
فک میکنم باکس دیگه ازدواج کنم درحق این ظلم شده

این افکارتون نتیجه ی ناپختگیتونه واقعامیگه مثلا5سال دبگه خندت میگیره ازتجربیات دیگران استفاده کن قبل این که برات تجربه بشه بااحساست تصمیم نگیر

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری
هزاربارگفتم.گفتم تکلیفمومشخص کن تازه منتم بسرم میزاره

کار و بار داره. یه چیز بگم اول از همه که مردها یه کم دیلی دارن یعنی عقب تر از زنها هستن 70 یا 80 درصدشون اینجوری هستن. بعذش هم خانواده اش خبر دارن باهمید؟ بعذش هم شاید هنوز کامل فکر نکرده سر ازدواج. پسرها دیگه خیلی ازدواجی نیستن سر موضوع افتصادی. بیشتر دوستی هستن. بنظر من با خودت کنار بیا اشکال نداره اولش سخته برای دوری. ولی کم کم عادت میکنی. اگر دیدی اون بهت زنگ زد یا اس و شما هم راغب بودی جواب بده. خودت اول کاری نکن

فک میکنم باکس دیگه ازدواج کنم درحق این ظلم شده

ببین مردی که عصبانی میشه نمیتونه خودشع کنترل کنه بدرد زندگی نمی خوره چون  فردا تو زندگیتون ممکنه کتکت بزنه فحش به تو و به خانواده ات بده و هزار تا حرفی که دلتو بشکونه...بدتر اینکه منت میزاره این یعنی خودشو بالاتر از تو میدونه

خودت مغرورش کردی .یه مدت نزار ببینتت .ادمها وقتی کم باشن باارزش میشن

الان ۱هفته اس قهریم همم ندیدیم.همین الانشم برام دوتاخاستگار اومده .خداییش از زیبایی واخلاق چیزی کم ندارم حمل برخودستایی نباشه

ببین مردی که عصبانی میشه نمیتونه خودشع کنترل کنه بدرد زندگی نمی خوره چون  فردا تو زندگیتون ممکن ...

الانم همینجوزیش خودشوبالاترازمن میبینه.چکارکنم‌ که مث سگ پشیمون بشه نمیتونم بازندگی خودم بازی کنم که.مخام ادنش کنم

منت اینکه من توروادم کردم من بهت رسیدم من فرستادمت دانشگاه  حالا خداییش کرده ولی تکلیفمومشخص نم ...

خب اینا اگه از دوست داشتنش نیس پس از چیشه؟؟ 

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 

بزرگترين اشتباه ازدواج با آدم بددهنه 

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 
ببین مردی که عصبانی میشه نمیتونه خودشع کنترل کنه بدرد زندگی نمی خوره چون  فردا تو زندگیتون ممکن ...

دقيقا

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 
الان ۱هفته اس قهریم همم ندیدیم.همین الانشم برام دوتاخاستگار اومده .خداییش از زیبایی واخلاق چیزی کم ن ...

ولش کن اونو . بهش فکر نکن . اون تورو نمیگیره

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت