هدفhadaf مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 4627 عنوان پادرد شدید در بارداری خطرناکه؟؟؟؟هفته ۲۷ هستم 6182 بازدید | 28 پست سلام.از ساعت ۷ تا حالا پاهام از کمر ب پایین مخصوصا ران پاهام خیلی درد میکنه.شیاف مسکن گذاشتم خوب نشد.الان شیاف پرژسترون گذاشتم.این درد خطرناکه؟چیکار کنم الان؟ الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته 1398/07/18 | 22:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوجان73 عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 9839 نمیدونم دردش چجوریه که. من خودمم پادرد خیییلی دارم مخصوصا شبا. مچ دستمم اینجوریه رفتم دکتر گفت سندروم تونل کارپال! تو بعضی از زن های باردار دیده میشه 🖤
هدفhadaf مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 4627 نمیدونم دردش چجوریه که. من خودمم پادرد خیییلی دارم مخصوصا شبا. مچ دستمم اینجوریه رفتم دکتر گف ... دردش مثل وقتی هست ک خیلی کار میکنی خسته ای یا سرماخوردی تنت درد میکنه.اینجوریه الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
هدفhadaf مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 4627 لگن و مثانتم درد میکنه؟ دردش مثل پریود یه؟ نه بیشتر درد توی ران پاهامه الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
گلسرخ71 عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8378 عزیزم نمیدونم ولی من تو برگه ای که دکتر به من داده،نوشته درد و ورم ناگهانی یه پا باشه باید به پزشک مراجعه کرد خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
askim_nazam عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 3964 من وقتی کم میخوابم اینجوری میشم چندساعت ک بخوابم خوب میشه خودبخود بکم بخواب شاید بهترشدی 👪
هدفhadaf مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 4627 عزیزم نمیدونم ولی من تو برگه ای که دکتر به من داده،نوشته درد و ورم ناگهانی یه پا باشه باید به پزشک م ... اخ الان ک دکترم نیست شمارش هم ندارم الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
بانوجان73 عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 9839 بنظرم همین دردایی هست که همه دارن بدنت داره برای زایمان آماده میشه ممکنه حتی شدیدترم بشه نگران نباش. بعدم سرخود شیاف مصرف نکن عزیزم 🖤
هدفhadaf مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 4627 من وقتی کم میخوابم اینجوری میشم چندساعت ک بخوابم خوب میشه خودبخود بکم بخواب شاید بهترشدی منم از ساعت ۷ دراز کشیدم ولی دردش قطع نشده.کم شده و قطع نه الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
بانوجان73 عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 9839 اخ الان ک دکترم نیست شمارش هم ندارم ورم داری؟ یه پا یا هردو؟ اگه هردو هست و فشارت بالا نیست عادیه نمک نخور اوکی بشی. اگه یه پات و. یه دستت و. صورتت خیلی ورم داره برو دکتر حتما 🖤
گلسرخ71 عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8378 اخ الان ک دکترم نیست شمارش هم ندارم فک نکنم مال تو از اون دردا باشه،تو بهداشت به من گفتن درد ران و لگن طبیعیه،حالا خودت ببین اگه دردش غیر عادیه برو بیمارستانی که دکترت هست خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
askim_nazam عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 3964 منم از ساعت ۷ دراز کشیدم ولی دردش قطع نشده.کم شده و قطع نه دراز نه باید بخوابی شاید مث من باشی دیگه فقط با خواب خوب میشه 👪
هدفhadaf مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 4627 بنظرم همین دردایی هست که همه دارن بدنت داره برای زایمان آماده میشه ممکنه حتی شدیدترم بشه نگران نباش. ... مرسی خیلی نگران بودم.نه شیاف رو دکتر بهم داد چون خیلی کمر درد داشتم.گفت مسکن بزار خوب نشدی پرژسترون بزار. الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
بانوجان73 عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 9839 منم از ساعت ۷ دراز کشیدم ولی دردش قطع نشده.کم شده و قطع نه این هفته ای که توهستی جز هفته های پر درد هست من انققققد لگن و کمر و مثانه و کشاله هام درد میکرد، زار میزدم 😰😭رفته رفته یکم کم شد ولی برطرف نشد 🖤