2821
2789
عنوان

نوزاد

137 بازدید | 16 پست

خانوماتروخدااگه تجربشوداریدراهنمایی کنیدمن نوزاد۱۹روزه داره خیلی بادشکمش زیاده هم شیرخشک می خوره هم شیرخودمواصلاغذای نفاغ نمی خورم همش ازصبح که بیدارمیشه باید دهنش پرباشه وگرنه گریه می کنه خیلی نگرانم یابایدخواب باشه وگرنه توبیداری همش گریست پشت سرشم به تندازه ۲بندانگشت رفته تو خیلی نگرانم تاشنبه ببرم دکتردست می زنم گریه نمی کنه به نظرتون چیه

پشت سرش خوب میشه ازاول بوده متوجه نشدی برای نفخش اول گریپ میکسچر بگیر چنتاقطره بده اگر خوب نشد کولیکیدبگیر دوتاقطره بده اروم میشه

توباکل رویای من اومدی تاتو سی سالگی باورم زیرو رو شه        که زیباترین خط شعرای من از تماشای چشم تو هرشب شروع شه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کولیک داره ترس نداره که فقط باید کولیکید یا میکسچر بخوره پدی لاکت تا آروم بگیره

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
سرش که ملاج پس سریه نبسته به‌ش دست نزن به مرور سفت میشه خوراکشم طبیعی دیگه بچه نوزاد یا خوابه یا برا ...

شما مطمینین که ملاجشه اخه پشت سرشه به اندازه ۲انگشته رفته تو خیلی می ترسم یعنی همه اینجورین ؟؟

برا دل درد باید تا ۶ماه پدی لاکت بدی بخوره خیلی خوبه دکتر بهت میده معدشا تقویت میکنه از الان تا بزرگ ...

من چند روزه که پدی لاکت میدم ولی یادم رفت از دکتر بپرسم تا کی.. دخترم ۲۶ روزشه.. شما نمیدونید تا کی باید بدم؟ تا وقتی قولنجش رفع بشه؟؟؟؟

اگه میشه برای سلامتی همه مادرا بخصوص مامانای باردار و نی نی هاشون یه صلوات بفرستین👨‍👩‍👧‍👦

برای نفخش بعد ک شیر خورد و اروق زد چند دیقه روی دستت وارونه بگیرش و کمرش رو ماساژ بده تا باد شکمش خالی بشه. 

منم دخترم همینطوره 33 روزشه الان تو این مدت همینکارو میکردم. 

عرق نعنا بخور ک بچه نفخ نکنه. ولی زیاد نخور چون شیر رو کم می کنه. 

سعی کن وقتی بعش شیر میدی هول نزنه ک هوا از اطراف دهنش بره تو 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
 شما مطمینین که ملاجشه اخه پشت سرشه به اندازه ۲انگشته رفته تو خیلی می ترسم یعنی همه اینجورین ؟؟

دوتا ملاج دارن دیگه یکی روی سر یکی پشت سر همسون همینطورن نگران نباش چند ماه دیگه بسته میشه فقط فشارش نده 

من چند روزه که پدی لاکت میدم ولی یادم رفت از دکتر بپرسم تا کی.. دخترم ۲۶ روزشه.. شما نمیدونید تا کی ...

دکتر بمن گفت تا ۶ماهگی باید بخوره اخه پدی لاکت دارو شیمیایی نیس میکروب فعال رودس روش نوشته پروبیوتیک خیلی خوبه برا تقویت روده و معده برا همین گرونه فقط باید همیشه تو یخچال باشه اصلا بیرون نمونه خراب میشه 

مال دختر منم فرو رفته بود بعد ۴ماهگی بسته شد هم سطح شد زایمان طبیعی بودی؟ 

نه سزارین خیلی نگرانم کرد تاحالا نشنیده بودم پشت سر ملاج داره همس نگران این تو رفتگی بودم 

نه سزارین خیلی نگرانم کرد تاحالا نشنیده بودم پشت سر ملاج داره همس نگران این تو رفتگی بودم  ...

برا اینکه مطمئن باشی یه سرچ تو گوگل بزن ملاج پس سری نوزاد اطلاعات میده بهت خیالت راحت میشه اتفاقا ملاج پس سری باز تر از بالای سره ولی زودتر بسته میشه برا اینکه زایمان راحتتر انجام بشه به مغز فشار نیاد حین زایمان